banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!


 Amennyiben még többet szeretnél megtudni a TKR -ről, akkor kattints IDE vagy ide, de persze az ikon -ra vagy logo -ra is működik!

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!! Ha a mobilodon vagy a tableteden is szeretnéd a TKR szolgáltatásait élvezni, akkor először le kell töltened egy segéd banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!szoftvert vagy banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!"TKR környezet"et.

 Amennyiben futtatni is akarod a TKR -t, szükséged lesz egy banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!értelmezőre is, amit persze ITT is megtalálhatsz ingyenesen ( androidos alkalmazás )!


 Amennyiben ( Tablet, Mobil, Windows, idő, stb. miatt ) egy általam aktualizált ABC és TKR_R6 könyvtárra van szüksége, akkor azok közül egyet INNÉT és persze innét is letölthet.

Természetesen ha a Tablet vagy a Mobil Android operációs rendszert használ, akkor egy tömörített fájlt ( .ZIP ) kibontó szoftverre is szüksége lesz, amik közül egyet INNÉT és persze innét is letölthet ingyenesen - de a Netről természetesen bárhonnét -, de sajnos ezek az aplikációk jelenleg csak Android operációs rendszer alatt működnek.

( Persze ha van már egy aktuális ABC könyvtár, akkor a TKR indítása is csak tkr + ENTER [ Android; DOSBOx ] vagy tkrw + Enter [ Windows; NTVDM, DOSBox, vDos, vDosPlus ] ill. tkrwo + enter [ TKR Online; NTVDM, DOSBox, vDos, vDosPlus ] , de természetesen a tkr_ftke + enter [ TKR 2018; NTVDM, DOSBox, vDos, vDosPlus ] is működik { ... de sajnos a "KLIKK" és az "UJJ" még nem mindig és nem mindenhol lehetőség és megoldás }. )


 Ha a mobilon használt böngésződ nem tudja a banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!"könyvjelző" vagy banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!"gyorsgomb" létrehozását vagy csak egyedi banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!ikont akarsz beállítani, akkor ITT is letölthetsz hozzá egy ingyenes androidos alkalmazást!

 Természetesen én a banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!TKR -el kapcsolatosan az itt látható ikonokat javaslom letölteni és felhasználni ( a tkr.ico helyett inkább a TKR.jpg, a tkr.png vagy a tkr.bmp ajánlott, mert találkoztam már olyan mobillal is, ami alapból nem ismerte fel az ico képeket )!

 Persze az előzőeket elsősorban azoknak valósítottam meg, akik a TKR néhány belépési pontját már használták és a további belépési pontokat ugyanolyan gyorsan szeretnék elérni ( ne kelljen mindig a menürendszeren keresztül megkeresni vagy a címet újból és újból beírni, stb. ).  Természetesen a TKR indító lapján található menürendszer is megfelel ezeknek a belépési pontoknak, de jelenleg előfordul az is, hogy egy belépési pont több menüponton keresztül is elérhető (mobilon és tableten is).

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 Amennyiben a tableteden valamiért nem a teljes TKR ikon látható, akkor javaslom például EZT vagy valami hasonlót kipróbálni, de persze direktben a http://www.viszk.hu/tkrdroid/TKR-T.jpg címről ( csak be kell írni az internet böngészőbe ) is letöltheted vagy a "gyorsgomb" létrehozásakor ezt ( http://www.viszk.hu/tkrdroid/TKR-T.jpg ) a címet is megadhatod.

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!! Azért persze ha a tableteden vagy a mobilodon nem azt és nem olyan formában látod mint a PC -den ( vagy ahogy kell ill. amilyenre azt én készítettem és ahogy én látom ), akkor valószínűleg egy másik internet böngészőre van szükséged, amit ITT is letölthetsz.

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!


 Elérhetővé vált a tkrpédia is.

 Megjelent és elindult a tkredzés is.

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!tkrdroid 1.9 banjozsef.hu - Bjsoft, TKR, TKR 366, bjSql, bjblog