AddThis Social Bookmark Button

Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren Megosztás LinkedInen


TKR 16

Gyakran Ismételt Kérdések

Megosztás Facebookonbjsoft Szia. Mi van veled?

Szia. Örültem a találkozásnak. Persze már itt is megnézheted, mivel foglalkozom ( legalább 10 aktuális lapom van a facebookon is, de persze a több mint 80 üzletem és a több mint 1500 netes lapom mellett sok más helyen is megtalálható vagyok, habár néha kevesebb, de általában több helyen is ) , de a Google -ban is rám kereshetsz pl. Bán József vagy banjozsef v. bjviszk v. viszk v. Bjsoft v. cégirányító v. tudáskezelő, hogy a legfontosabbakat említsem. Egyébként a viszk.hu 1999 óta, a banjozsef.hu 2008 óta , a http://bjsoft.eu 2019 óta , a http://bjsoft.hu 2022 óta az enyém. A szoftvereimet ezeken keresztül is terjesztem és értékesítem. Itt is benézhetsz az adott üzletekbe egy klikkre vagy érintésre azonnal.Letöltés Google Play TKR 16 vásárlás  TKR 16

Letöltés Google Play  TitKok vásárlás  TitKok    Letöltés Google Play  Tkrcoin vásárlás  Tkrcoin

banjozsef

Letöltés Google Play TKR Onlineszámla vásárlás  TKR Onlineszámla

TKR 15-Számla  (  tkr_s625  )TKRMÉDIA vásárlás  tkrmédia    Letöltés Google Play  TKRPÉDIA vásárlás  tkrpédia

banjozsef - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Letöltés Google Play   tkr.apk   tkrTKR 16 e-számla ( TKR 16 Számla, TKR16ISZ, Bán József, 8358632061, banjozsef.hu )
Elektronikusan kézbesített számla ( sima, hagyományos, papír alapon tárolandó )

banjozsef - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

tkr10.apk   tkr10

Üdvözöllek a belépő-, induló- és információs   lapomon, ami most a honlapom is!                              Nemcsak  kenyérrel  él  az  ember  ...                Eladó bolt ( 680 eFt / db ), webshop ( 174 eFt / db ) és webáruház ( 96800 Ft / db ) [ bjsoft.eu, info@banjozsef.hu, 06303482553 ]!                Most egy TV vagy egy számítógép ill. egy mobiltelefon áráért, egy saját webshopot vagy webáruházat, de akár egy szabadon változtatható internetes boltot is kaphatsz [ bjsoft.eu, info@banjozsef.hu, 06303482553 ]!                Szeretnél egy olcsó, gyors, egyszerű, hatékony és nyereséges rendszert?            Szeretnél a csak néha működő rendszerek helyett egy megbízható, mindig működő rendszert?            Az automatizálást is úgy gondolod, ahogy én?             Növekedni szeretnél, de nincs annyi időd, amennyi kellene!            A megoldás ilyenkor is egy TKR!            A több mint három ÉVTIZEDes szoftver fejlesztés, a több mint két  ÉVTIZEDes szoftver forgalmazás és támogatás és a több mint két  ÉVTIZEDes jogharmonizációs ( magyar, európai, angol-amerikai ) és technológiai fejlesztés, egyszerűsítés és korszerűsítés eredményeként, az immár több mint 35 éves TKR Cégirányítási Információs Rendszerek TKR 366/TKR 10/TKR APP -os szoftvereinek éles változatai ( 3. kiadás ) most is elérhetőek a Neten keresztül is !            Ingyenes, korlátlan idejü TKR kipróbálási lehetőség ( letöltés -> telepítés -> indítás -> használat ) a gyártó támogatásával !!!

banjozsef - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

tkr11.apk   tkr11

Elérés WhatsAppontkr-store Kedves József! Szeretnék webshopot nyitni a közeljövőben. Melyik szoftvert ajánlaná hozzá? Tisztelettel .... ....

Kedves ....!

 Mindegyiket. Természetesen attól függ, hogy milyen összeget szánna rá. Mindegyik webáruház szoftver letölthető, telepíthető, kipróbálható és a saját adatokkal feltölthető, testreszabható. A választékot a TKR 366 termékcsoportban találhatja a webáruházamban, ahova itt is beléphet : https://bjsoft.banjozsef.hu/bjsoft17

 Ide másolom az azonnali belépés linkjét a TKR 366 termékcsoportba. Kérem nézzen körül, az ár és a leírás alapján válasszon, majd töltsön le, telepítsen egy változatot ( gondolom, azt azért már tudja, hogy a webáruháznak megfelelő tárterületet egy tárhelyszolgáltatónál már a próbához is kell vásárolnia, habár van ingyenes tárhelyszolgáltató is, de azokat ha nem muszály nem ajánlanám most. A leírásokban és telepítőkben megtalálhatóak a szükséges tárterület paraméterei ( PHP, MySql, tárhely méret [ 250-500-1000 Mbyte indulásként ], stb. ).

TKR 366 (banjozsef.hu)

 Akár egyből a termékcsoportnál található leírásban szereplő TKR Web Store -t és TKR Store -t is ki lehet próbálni, meg lehet vásárolni ( A Licenc -et az önálló telepítés, kipróbálás és beüzemelés után ).

 További segítséget WhatsAppon is tudok nyújtani ( leírások, magyarázatok, képek, linkek kényelmes küldése miatt ), habár csak „darabosan”. Ott is van egy kis katalógus, a Webáruház választékkal. https://wa.me/c/36303482553

Üdvözlettel : Bán József
https://tkr.banjozsef.hu/tkr16
https://wa.me/c/36303482553Megosztás Facebookonbjsoft Konkrétan mi a termék? Sajna nekem nem derült ki, pedig belenéztem. Ez cégeknek vagy magánszemélyeknek szolgáltatás?

Ügyviteli, webáruház, cégirányító és vállalatirányító, tartalomkezelő, tudáskezelő, marketing és egyéb szoftverek magánszemélyeknek és cégeknek. Amibe meg esetleg belenéztél - amit azért kétlek, mert az elején azért kb. ez is le van írva - az meg az egyik marketing rendszerem és webáruházam. http://bjsoft.eu Megosztás Telegram -on@banjozsef What exatly does it sell?

I have created and owned web store, business management and marketing software.


Megosztás Instagram -on@banjozsef Mik a jelenleg legajánlottabb szoftverei?

Az Úr felhozza a napot jókra és gonoszakra. Esőd ád az igazaknak és a hamisaknak.
The Lord brings up the day for good and evil. You give rain to the righteous and the false.

#hirtelenhalál #Bjsoft17 #Cammi #tkrpédia #tegnap #mainap #maholnap #TitKok #Tkrcoin #BánJózsef #banjozsef #Bán #József #TKR16 #Bjsoft #VISZK #TKR366 #Bjsoft366 #TKR #banjozsef65

http://bjsoft.eu
https://tiktok.com/@banjozsef
https://wa.me/c/36303482553
https://tiktok.com/@banjozsef65
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.banjozsef.Cammi
https://banjozsef.hu/banjozsef-20080503-2.pdf
https://banjozsef.hu/marketplace
https://tkr.banjozsef.hu/tkr10/index.php?route=product/category&path=135


 Mostanában főleg a közösségi médiával szoros integrációt tartalmazó webáruház, webshop szoftvereimet ajánlom. TKR 366 http://bjsoft.eu


 Melyik a legolcsóbb szoftvere?

 A TKR Web Store. A webáruházban rá lehet keresni, de mindjárt a linket is ide másolom, habár itt nem működik az automatikus ugrás, de persze a kijelölés+másolás+beillesztés a böngészőbe megy.

https://tkr.banjozsef.hu/tkr10/index.php?route=product/product&product_id=198&search=TKR+Web+store

 De mégis működik a csak link, de csak a "csak link". Hirdetni szeretnék a banjozsef.hu -n. Milyen látogatottsággal rendelkezik jelenleg?

 A mai ( 2022.03.01. ) látogatottsági mutatók a következőek:

Az 1374 lap egyrésze eddig : 6262592    Az 1374 lap egyrésze 1 nap : 7058
A 456 termék és a 136 termékcsoport ( webáruház ) eddig : 194010    A 456 termék és a 136 termékcsoport ( webáruház ) 1 nap : 441

 Kimondottan csak a banjozsef.hu napi : 139 egyedi látogató ( 269 látogatás ), de direkt hirdetésekre jelenleg nem használom, arra a banjozsef.hu/hirdetes szolgál, habár a TKR 12 banner hirdetések a banjozsef.hu -n is megjelennek.

 Azért javaslom - ha még nincs kialakult elképzelésünk - egyből az épp aktuális akciós termékeket is megnézni, mert ott általában a még csak pár éves megoldásokhoz lehet hozzájutni szinte azonnal is kedvezményesen és mostanában kicsit újra komolyabban is elkezdtem foglalkozni a hirdetések fogadásával és továbbításával is. Hirdetni szeretnék a banjozsef.hu -n. Milyen lehetőségeim vannak?

 A teljesség igénye nélkül, a lényegesebb hirdetési lehetőségek - néhány példával - a következőek ( csak egy érintés vagy kattintás és már ott is vagy ):

TKR banjozsef.hu/hirdetes    TKR banjozsef.hu/hirdetes 3 hét
TKR-eBook hirdetés    TKR-eBook 1 alkalom    TKR-eBook 1 nap
TKR 11    TKR 11-eBook hirdetés Nap
TKR 12 ( 1000 - 1500 lap, 234x234 banner )
TKR-eBook    Cég eBook    Termék eBook
TKR 13 ( Webáruház )
TKR 16 ( Webáruház ) „Megosztás Instagram -on@banjozsef engedd el tesó, megnéztem a weboldalad, alig áll össze, plusz 10 másodpercen belül összeomlott…”

 Miért beszélsz ilyen hülyeségeket. A viszk.hu 23 éve, a banjozsef.hu 14 éve és a bjsoft.eu 3 éve működik mindenfajta probléma nélkül, PC -n és mobilon is. Szerintem egy másik PC -vel, Mobil -lal, esetleg másik operációs rendszerrel vagy internet böngészővel vagy egy kicsit gyorsabb internet hálózattal ( szolgáltatással ) kellene próbálkoznod. Ha továbbra is fennáll a problémád, szívesen segítek, nyugodtan keress meg. Lenne egy kérdésem. Kaphatnék segítséget?

 Szia, köszönöm, hogy felvetted velem a kapcsolatot. Megkaptam az üzenetedet, köszönöm, hogy jeleztél nekem! Nézz körül addig is Nálam, amíg nem jövök. Az ajánlataim a http://bjsoft.eu ill. a https://banjozsef.hu címeken érhetőek el a leggyorabban.

 Miről lenne szó, amire nincs válasz a webáruházamban vagy a honlapomon? http://bjsoft.eu Eladóak a szoftverek?

 Igen, általában a webáruházamon keresztül, de pl. itt is. https://banjozsef.hu/marketplace

 A webáruházban szereplő minden szoftver letölthető, beüzemelhető, kipróbálható. Vannak olyanok amiket élesíteni kell, de vannak olyanok ( TKR 366 és Bjsoft 366 ), ahol csak licencet kell vásárolni miután önállóan beüzemelték, kipróbálták és úgy jó ahogy van. http://bjsoft.eu Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem hogy a tulajdonjoga eladó-e?

  Természetesen nem, csak a felhasználási jogot ( felhasználási jog tulajdont, azaz Licenc -et ) árulom mindegyik szoftveremmel kapcsolatosan. A tulajdonjoga továbbra is az enyém. Egyébként szoftver tulajdonjogot nem lehet árulni még Nekem sem, mert a szoftvereimben vannak továbbra is más tulajdonában álló részek, amelyekre én is csak felhasználási jogot kaptam vagy licenc díj ellenében vagy ingyenes, szabad felhasználás keretében. Hogy egy példát is mondjak, még az Android sincs a Google birtokában, habár a jogtulajdonos valószínűleg ( de az is lehet, hogy az anyavállalata az Alphabet most a tulajdonos ), mert a Java, mint program nyelv, fejlesztői környezet és futtató környezet az Oracle birtokában van, habár jelenleg a nagy részét továbbra is ingyenes bocsátja mindenki rendelkezésére. Ilyen szoftverek még például a Chrome ( Google ) és az Edge ( Microsoft ) internet böngészők is, mert a Chromium internet böngésző alapjait használja mindegyik és valószínűleg ezért is maradtak ingyenesek egyenlőre. Egyébként Én is használok fizetős és ingyenes fejlesztő eszközöket, hogy csak a leglényegesebbeket említsem a Microsoft -tól, a Google -tól , a Borland ( habár már nem létezik ) -tól és az OpenCart -tól. De persze használok ingyenes programnyelveket is, mint a HTML -t, a CSS -t , a Java Script -et, a PHP -t és ingyenes operációs rendszereket is mint az Android és a Linux ( több változatot is ) és persze Nekem is vannak ingyenesen elérhető szoftvereim az internetes lapjaimon kívül is. A szoftvereimmel kapcsolatban érvényes feltételek a https://banjozsef.hu/GDPR.txt -ben olvasható, de persze van Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ), Felhasználási feltételek és kimondottan Licenc szerződés is, de az előző dokumentumban nagyjából benne van minden lényegesebb feltétel. Egyébként az összes internetes lapom többségén ( kb. 1300 fontosabb van jelenleg ) elérhető.

... bocsi. Egyébként az általam írt szoftverek és rendszerek ( a lényegesebb kiadottak a TKR 366, a Bjsoft 366 és a TKR 16 ) tulajdonjogáról még ha akarnék se tudnék ( de nem is akarok ) lemondani. Ezeket a szoftvereket és rendszereket 39 éve ( 1983 óta ) írom és értékesítem. A használt domainek a viszk.hu ( 23 éve ), a banjozsef.hu ( 14 éve ) és a bjsoft.eu ( 2 éve ) is az én tulajdonom és azokat sem kívánom eladni. A halálomig az én tulajdonomban, utána 70 évig még az örököseim tulajdonában lesz tervezetten, valószínűleg és remélhetőleg. Jelenleg hány lap tartozik a banjozsef.hu -hoz?

 A google szerint kb. 1,45 ezer érvényes és kb. 16,1 ezer jelenleg a keresésekből kizárt lap ( URL ) tartozik a banjozsef.hu -hoz. A lapok közül kb. 1100 már jelenleg is úgy működik mint egy önálló bolt ( cég ), de igyekszem a karbantartásokat és frissítéseket felgyorsítani. A TKR 15 -ös lapok többsége, de a TKR 16 -os lapok mindegyike már éles TKR -es és Bjsoft -os internetes bolt vagy üzlet ( Store, Shop, Business ) jelenleg is. Ez meg micsoda? Egy összevissza valami. A "pc verzió" meg szanaszét szemeteli a számítógépet. A hozzátartozó weblap meg hemzseg az összefüggéstelen szövegektől, grafikailag hibás, egymásra csúszó tartalmaktól és a html hibáktól. A reklámblokkolóm meg pörög mint a propeller, miközben tiltja az oldal elemeit.

Kedves .... ....!

 Én a következő böngészőkkel használom ( semmi hasonlót sem tapasztalva ), már több mint 22 ( viszk.hu ), több mint 13 ( banjozsef.hu ) és több mint 3 éve ( bjsoft.eu ) a lapjaimat, de csak átmeneti és rövid ideig létező hibák voltak ( persze vannak azért még nem aktualizált lapjaim is [ de azok a google -ban igen csak ritkán jelennek meg ], de a TKR [ tkr.apk ] -ben szereplő egyik lap cím sem ilyen ), de csak a szinte azonnali javításig.

A jelenlegi böngészőim :

PC : Windows 10 Professional ( 64 bites )

Microsoft Edge Verzió: 95.0.1020.40 (Hivatalos build) (64 bites)

Google Chrome Verzió: 95.0.4638.69 (Hivatalos verzió) (64 bites)

, de néha használom az Opera és a Firefox épp aktuáis Windows 10 -es verziójával is, de még hasonlóakat sem tapasztaltam. Pontosan azt mutatják amit kell és úgy ahogy kell ( semmilyen hibaüzenettel nem szoktam találkozni, de ha mégis, azt azonnal javítani szoktam ). Jelenleg semmilyen hibát nem tapasztalok egyik lényegesebb lapomban sem ( van kb. 1500 a google által is ismert ).

Mobil : Android 9,10,11 aktuális legújabb Chrome böngésző, de még semmi hasonlóval sem találkoztam. Pont azt és úgy mutat mindent, ahogy kell ( hibaüzenet nélkül ).

 A reklámok pedig a lapjaim szolgáltatásainak a részei és tervezetten előbb vagy utóbb a fenntartásukhoz, fejlesztésükhöz is hozzájárulnak. Ha a hibák továbbra is fennállnak, javaslom a reklámblokkolót kikapcsolni vagy az általam használt operációs rendszerekre és böngészőkre való átállást. Egyébként nem minden reklámot engedélyezek automatikusan a google -nak, hanem szelektálni szoktam, habár a többség számomra is elfogadható, sőt támogatott is ( pl. PC, mobil, alapszoftver választékot is megjelenítek, ugyanis az általam készített és forgalmazott szoftverekhez azért az előzőekre szükség van ).

 Egyébként a megjelenített reklámok nekem is a segítségemre vannak, mert vagy valami hasonlót keresek vagy a lapjaim témáihoz is kapcsolódnak.

 Szerencsére lehetősége van mindenkinek a reklámblokkolók megkerülésére is, ha direktben tőlem rendelik meg a lapjaimon való megjelenést, amelyek többségét még a raklámblokkolók sem tudják megakadályozni. Természetesen a lapok a TKR 366/10/11/12/13/14/15/16 és a Bjsoft 366 szoftverek leírása, támogatása, terjesztése és értékesítése mellett a direkt reklám és hirdetés megjelenítésre is készültek.

 Természetesen az esetleges laphibákat ( de nem hibaüzeneteket ) okozhatják a használt PC -s és Mobil operációs rendszerek, internet böngészők mellett az adott hardver és internet hálózat ( pl. egy lassú és bizonytalan mobil internet vagy a frissítések és az átmeneti internet hálózat túlterhelések, fölöslegesen futó programok, stb. ) is, habár ezek az ügyek "csak" a lapok lassabb megjelenését okozhatják, amivel én is találkozom néha és ezért időközönként gyorsítom a gépeimet, a mobiljaimat és az internet hálózatomat.

 Egyébként a Google Play app leírások ( a képeken és a videóban is jól látható, hogy szó sincs semmifajta grafikus és html -es hibákról sem ) mellett ( a Mobil Chrome -ból már a leírásból is ki lehet próbálni az app -ban szereplő internetes címeket is ) további - esetleg gyorsabb - tájékozódásra továbbra is ajánlom a jó pár facebook -os és instagram -os oldalamat is ( jó sok kép is elérhető, ami mutatja a lapok és az appok folyamatos és helyes működését is ), ahol esetleg egyszerübben, kevesebb reklám mellett és kisebb adagokban tettem elérhetővé a TKR -hez és a Bjsoft -hoz az esetleg még szükséges információkat. Kinek ajánlott a TKR 366 és a Bjsoft 366 rendszer?

 A rendszer bármilyen vállalkozás ( cég, magánszemély )  számára ajánlott, legyen az termelő, gyártó, kereskedő, vendéglátó, szolgáltató vagy akár mindegyik is ill. egyik sem ( digitális vállalkozás ). Mivel tudnám a webáruházam látogatottságát és a bevételeit növelni?

  Blogolás, videó és podcast készítés és terjesztés, saját termék és szolgáltatás lapok és boltok vagy értékesítési lapok írása és terjesztése, appok ( mobil és nem mobil ) készítése és terjesztése a különböző ingyenes ( vagyis nem a google play store és az App Store ) app áruházakban, a közösségi médiákban ( nem csak a legismertebbekben ) való folyamatos jelenlét, stb. Mire kell a webtárhely?

 A webtárhely arra kell, hogy kipróbáljunk ( persze ha tetszik, akkor meg is vásároljunk ) egy TKR Store -t. Internetes fejlesztésekre keres együttműködő partnert?

 Köszönöm a megkeresést, de sajnos jelenleg nem tudok segíteni ebben, mert most csak a saját fejlesztő eszközeimben a BJ_TOOLS -ban és a TKR_TOOLS -ban vagyok naprakész.  Amennyiben terjeszteni szeretné az Ön által kínált lehetőséget, javaslom látogassa meg a webáruházamat, ahol a könyveimben és a szoftvereimben való megjelenési lehetőséget és webshop szoftvereket kínálok sok egyéb mellett.

...

TKR 366, TKR-Szoftver, TKR-eBook, TKR-eBook hirdetés, TKR banjozsef.hu/hirdetes, TKR-eBook Szöveg, Link ; 1 Nap, TKR banjozsef.hu/hirdetes Szöveg, Link ; 3 Hét, TKR 11-eBook hirdetés Nap / Szöveg, TKR Cég-eBook saját Üzlet / Nap, TKR Termék-eBook saját Termék / Nap Rövid szövegeket, cikkeket szeretne elhelyezni az oldalaimon?

 A webáruházamban elég sokfajta szöveges megjelenési lehetőséget kínálok, amik közül remélhetőleg megtalálják az Önöknek megfelelőt. Amennyiben egyikben sem találják meg az elképzeléseiknek megfelelőt, természetesen kidolgozhatok Önöknek egyedi lehetőséget is és azt a webshopomon keresztül megrendelhetik, amiről ÁFA mentes számlát is küldhetek az adóazonosító jelemre, mert az összes könyv és szoftver amiben és webfelület ahol megjelenést kínálok az én tulajdonomban van. Néhány gyors példát is válogattam ide, amivel remélhetőleg elősegítem a tájékozódást.

...

TKR-eBook, TKR-eBook hirdetés, TKR banjozsef.hu/hirdetes, TKR-eBook Szöveg, Link ; 1 Nap, TTKR banjozsef.hu/hirdetes Szöveg, Link ; 3 Hét, TKR 11-eBook hirdetés Nap / Szöveg, TKR Cég-eBook saját Üzlet / Nap, TKR Termék-eBook saját Termék / Nap Hogyan tudnék mobilról is azonnal a TKR Shopba vagy valamelyik másik TKR Boltba jutni?

 Leggyorsabban a tkr.apk, a tkr10.apk, a tkrstore.apk, a tkrfreeshop.apk és a tkrvtkr.apk appal, amit a netről már számtalan helyről le lehet tölteni. Javaslom a google -val való rákeresést is, de persze a letöltést leggyorsabban a bjsoft.eu címen is elérhető TKR Shopból tehetjük meg. Melyik ez a több, mint ezer bolt?

 A google jelenleg sajnos még csak kb. 100-150 -et lát kiemeltebb helyen is, de folyamatosan növekszik a számuk. Javaslom a kezdést a TKR 366, a TKR 16, a TKR 15, a TKR 14, a TKR 13, a TKR 12, a TKR 11, a TKR 10 -el, de persze a legismertebbek a Bjsoft, a banjozsef, a viszk, de persze direktben a bjsoft.eu, a banjozsef.hu és a viszk.hu is mehet, hogy csak a lényegesebbeket említsem. Bármelyik boltban, ha nem egyből a TKR Shop -ba jutunk, akkor persze a TKR SHOP és a TOVÁBB gombra azonnal a boltban is vagyunk, habár az induló bolt is bolt már, mert bármikor lehet már onnét is rendelni és vásárolni is. Egyébként sok TKR Store, TKR Web Store, TKR Bolt, TKR Free Shop, TKR Shop és persze TKR Pláza webáruház is működik jelenleg is. Nyugodtan rá lehet keresni a google -ban. Egyébként, ha a kicsit még érdekesebb boltjaimat is látni szeretnénk, akkor akár a cégirányítás és a személymenedzselés -re elérhető boltokat is meg lehet nézni, de persze a boltokon keresztül mindig el lehet jutni a TKR Shop -ba is.banjozsef - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

tkrbolt.apk   tkrbolt

Rendelés nyugtázás → Teljesítés ( Szállítólevél - Proforma számla - Díjbekérő ) → Számlázás (ANSI) vagy  Számlázás (CP-852) → Lezárás → Adminisztrálás

banjozsef - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Eladó bolt ( 680 eFt / db ), webshop ( 174 eFt / db ) és webáruház ( 96800 Ft / db )!

banjozsef - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

tkrstore.apk   tkrstore

Nemcsak  kenyérrel  él  az  ember  ...

TKR-D16 → TKR-R16 → TKR-S16 → Boltra Fel! → Bjsoft Studio → TKR 15 → Webshopra Fel! → tkrweb → tkrnet → Üzletre! → tkrbolt → tkrwebshop → tkrüzlet → TKR 16

Marketing → Rendelés → Gyártás → Értékesítés → Szolgáltatás → Liszenszelés

TKR-Termék  TKR-Számla  TKR-Számla és Nyugta  TKR-Készlet  TKR-Raktár  TKR-Termelő Standard  TKR-Kereskedő Start  TKR-Kereskedő Basic  TKR-Kereskedő Standard  TKR-Vendéglátó Standard  TKR Standard  TKR Professional  TKR Enterprise  TKR-Szoftver  TKR-Cégirányítás  TKR-Vállalatirányítás

TKR Shop  TKR Bolt  TKR Pláza  TKR Free Shop  TKR Web Store  TKR Studio  TKR Cég  TKR Store  TKR-Üzem Start  TKR-Étterem Start  TKR-Üzlet Start

TKR 15-Készlet Enterprise

banjozsef - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Szép Napot!


Bán József ; Bjsoft, BJ  elérhetőségTKR  Cégirányítási  Információs  és  Személymenedzselő  Rendszer

TKR  Cégirányítási  Információs  Rendszer

tkrmost  tkrmost_pc  tkrmost_mobil

Most  van  a  most.

Bjsoft 366 Online díjbekérő     Bjsoft 366 Online számla     Bjsoft 366 Online készlet     Bjsoft 366 Online Business Start     Bjsoft 366 Online Business CRM     Bjsoft 366 Online Business CMS     Bjsoft 366 Online Business PPS     Bjsoft 366 Online Business ERP

TKR Digitális Vállalkozás     TKR 366 Digitális Vállalkozás     TKR 16 Digitális Vállalkozás     vTKR Digitális Vállalkozás     Bjsoft Digitális Vállalkozás     Bjsoft 366 Digitális Vállalkozás

TKR Online Business     TKR Online Business Start     TKR Online Business Basic     TKR Online Business Standard     TKR Online Business Home     TKR Online Business Professional     TKR Online Business Enterprise