BJ.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!Kedves Partnerünk !

Az alábbi ürlap kitöltésével - ha még más módon nem sikerült - lemondhat az aktuális TKR hírlevélről és az egyéb információs anyagokról.

TKR hírlevél és információs anyagok leiratkozás

E-mail cím    : 
Vezetéknév  : 
Utónév        : 
               

 Természetesen Önről eddig sem vezettünk és a jövőben sem vezetünk semmilyen fajta nyilvántartást.

 Ha a honlapjainkon keresztül is elérhető, tömörített és jelszóval védett dokumentációkra és szoftverekre is szüksége van, akkor a következő címen ingyenesen elérhető tömörítő és archiváló szoftverre is szüksége lehet.


www.filzip.hu
 

Még mielőtt nekiállna a letölthető dokumetációk és szoftverek feldolgozásának, javaslom hogy nézzen utána az elábbi TKR segédleten keresztül is elérhető további segédszoftvereknek, ami az esetleges feldolgozást mégjobban megkönnyítheti!


TKR-Segéd

.PDF Dokumentum Nézegető - Nyomtató : Acrobat - Adobe Reader

A .PDF nézegető gyártó oldala

 Az előző, ingyenesen elérhető szoftver csomag telepítése ill. használatbavétele után, egészen biztosan tudja már használni a honlapjainkon keresztül elérhető e-dokumentumokat is. Természetesen, amennyiben ki is akarja nyomtatni, akkor azért egy fizikai nyomtatót Önnek kell biztosítania a saját PC -jéhez.

VISZK-TKR-BJ


 Amennyiben bármilyen további kérdése van, vagy további segítségre lenne szüksége, akkor nyugodtan keressen meg.

 

     Bán József
 VISZK.hu BJ.hu
     ügyvezető
         TKR
      VISZK Bt.

Internet  : www.viszk.hu  www.banjozsef.hu
Cím  :  9436 Fertőszéplak, Szent Imre utca. 18.
Mobil : 06-30-348-2553
Skype : bjviszk
E-mail : bj@viszk.hu  banjozsef@banjozsef.hu
Adóazonosító jel : 8358632061
Cégjegyzékszám : 08-06-007170
Adószám : 22499642-2-08

Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Bán József ill. a VISZK Bt. az általa őrzött adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Ha szeretne további információkat kapni tőlünk, kérem, kattintson a "További információ" hivatkozásra és kérnénk azért kicsit részletezni is az Önt érdeklő témakört. További információ