Gondolatébresztő információk kezdő, középhaladó és haladó TKR -ezők számára ...

     Ön meg Mi, meg hogy, meg miért ( meg Te, meg én, meg Mi, aztán meg ... ) !?.     

TKR 366 szoftvercsomagok A rendszer bármilyen vállalkozás ( cég, magánszemély ) számára ajánlott, legyen az termelő, gyártó, kereskedő, vendéglátó, szolgáltató vagy akár mindegyik is ill. egyik sem . Az egyes rendszer típusok kimondottan magánszemélyek számára ( HOME ) is készültek, de az egyes részek ill. részrendszerek nem csak az üzleti tevékenység folytatásában lehetnek a segítségünkre. A rendszer többfajta összeállításban ( TKR-Termék, TKR-Számla, TKR-Számla és Nyugta, TKR-Készlet, TKR-Raktár, TKR-Termelő, TKR-Kereskedő, TKR-Vendéglátó, TKR-Cégirányítás ) és többfajta kiépítésben ( Start, Basic, Standard, Home, Professional, Enterprise ) is elérhető, ezáltal biztosítva az egyes vállalkozások egyediségéből adódó választási lehetőséget akár a bevezetés , de akár a felhasználás tekintetében is. Az egyes rendszertípusok magja és az elérhető adatbázis azonos , ezáltal biztosítható az átjárhatóság az egyes rendszerváltozatok között. A szoftverek működnek W95/98/NT/2000/XP/Vista/7/RT/8/8.1/10 operációs rendszerek felett és NOVELL,WINDOWS ill. LINUX hálózati operációs rendszerek esetén is. A rendszerek a könyveléshez szükséges információkat nem csak papír, hanem elektronikus formában is biztosítják.TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       

( Ha még nem töltött le egy TKR szoftvercsomagot, akkor ezt ITT és minden ilyen Ingyenes TKR szoftver letöltés >>> és még számtalan egyéb híres helyen egyszerűen megteheti! )

 Amennyiben a Szállítólevél, a Szállítólevél nyugtához és a számlázás nem érdekli, de a készletnyilvántartásra szüksége van, akkor kezdjen egy TKR-Raktár Basic-el!

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 A TKR és a TKR 366 által is támogatott személy- és egészségmenedzselést, az élet- és üzletvezetést kezdd informatikai szemlélet fejlesztéssel, folytasd személy és szemlélet fejlesztéssel és többet ne is hagyd abba, hogy Neked és a Veled kapcsolatba kerülő embereknek is jobb és könnyebb legyen!

 Nem találod a célod? Ez nem baj. Erre is meg még sok minden másra is találtam ki az ingyenes Én (én) fejlesztő Tréninget és Programot is.

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

banjozsef.hu - TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 

banjozsef.hu - TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 TKR 366 aktuális

 Az újabb PDFCreatorral is rendben működik a TKR 366 Szállítólevél nyilvántartás és a TKR 366 Számla adminisztráció is. 
banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>


"Hogyan legyünk sikeres  TKR felhasználók úgy,
hogy a szemétkosárba dobjuk a feljegyzéseinket,
és SOHA TÖBBÉ nem hívjuk fel
a TKR alkotóját, szerzőjét, kiadóját, gyártóját, liszenszelőjét ?"

Tudja meg, amit a TKR 366 szerzője eddig nem árult el Önnek :
Miért nincs szükség a TKR liszenszelőjének a nyaggatására, hogy további információkat osszon meg Önnel ?
Hogyan érheti el, hogy  csak nagyon indokolt esetben vagy "vészhelyzet" esetén kelljen telefonon is megkeresnie a TKR gyártóját és forgalmazóját ? És a hagyományos, elavult módszerek, hogyan hiúsítják meg a TKR használatát és fejlődését?


Időpont:

Célszemély : Valamennyi volt, jelenlegi és jövőbeni TKR-ező

Üzenet küldő : A TKR 366 alkotója

Tárgy, Témakör: TKR sikerTITKOK

 

Kedves TKR-ező!

Engedje meg, hogy néhány kérdést feltegyek és kérem, hogy őszintén válaszoljon rájuk.

  1. Akar egy jogilag ( magyar, európai, angol-amerikai ) és technikailag is megbízható költséghatékony CÉGIRÁNYÍTÁSI rendszert ?

  2. Nincs ideje és energiája az újabb és újabb szoftver változatokat és verziókat kipróbálni, ezért szeretne már egy változatlan rendszert ?

  3. A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? 

  4. Nincsenek forrásai egy esetleges vírus támadás vagy internetes betörés következményeit kezelni ?

  5. Nem tud vagy nem akar Windows operációs rendszert váltani, mert az Ön feladataihoz tökéletesen megfelelő és elegendő egy bármilyen Windows is ? 

  6. Nem látja az üzlet pénzügyeit, mert a könyvelés ( pontosabban az ügyviteli vagy vállalatirányítási szoftver ) még nem dolgozta fel a számlákat ?

  7. Hirtelen nagy bajba került, mert az ügyviteli szoftverét szállító cég átalakult, beolvadt, szétvált, eladták, megszüntették, felszámolták, megszünt vagy éppen nem tud vagy nem akar biztosítani az adott szoftverhez is értő és azzal is foglalkozó munkatársat ?

Ha átolvasta ezt a néhány kérdést, és a válaszai között több igen is található, nos, ebben az esetben, bizonyára érdemes figyelmesen elolvasnia minden betűjét ennek az oldalnak.

Lehet, hogy olvasás közben az eddig valaha megismert,
az Ön számára a legfontosabb információkra
lesz alkalma rábukkanni.

Minden bizonnyal most éppen vagy már nem használja, vagy most éppen nem használja, vagy még nem használja a TKR -t. Megvan az esélye arra, hogy rátaláljon arra a módszerre, amivel kikerülheti az útjában álló nehézséget.

Képzelje csak el, milyen lenne ha...

Ahelyett, hogy az ideje nagy részét olyan emberekre pazarolná, akik alig várják, hogy lecsaphassák a telefonkagylót, amikor felhívja őket, a TKR alkotója várná, hogy beszélhessen Önnel?

Még mielőtt letöltene egy DEMO TKR szoftvercsomagot, szeretné tudni azt is, hogy hogyan lesz abból Éles TKR szoftver ? Jó volna azt is egyben látni, hogy milyen élesítő szoftver csomagokkal kell rendelkeznie, hogy még egy esetleges szoftver újratelepítést is önállóan el tudjon végezni ? 

Már le is töltötte a DEMO TKR szoftvercsomagot, de a telepítéssel ill. a DEMO TKR indításával problémái vannak ?

Minden rendben van, de szeretné ha naprakész lenne az adott TKR változat is ? Esetleg a kimondottan Windows XP -s környezetre ( is ) készült további aktualizáló szoftver csomagra is kiváncsi ?

Szeretné tudni is, hogy a használni kívánt szoftver hogyan kapcsolódik a Windows -hoz ? Elvárja, hogy már a rendszer beüzemelése előtt MINDEN információ a rendelkezésére álljon a MEGRENDELÉS -hez ?

Elvárja azt is, hogy MINDEN lényeges adat a Céggel és a Tevékenységeivel kapcsolatban mindig a rendelkezésére álljon?

Elvárja azt is, hogy MINDEN lényeges adat a Céggel és a Tevékenységeivel kapcsolatban EGY adatbázis -ban szerepeljen, és azt bármilyen egyéb ( a rendelkezésére álló ) adatkezelő ill. feldolgozó eszközzel - további információ szerzési céllal - önállóan is felhasználhassa
( pl. Excel, Access, SQL ) ?

Úgy gondolja, hogy a Licenc megvásárlása után is kellene folyamatos támogatás a szoftverhez és a rendszerhez ?

Bán József vagyok, és szeretném a figyelmébe ajánlani tanulságos történetemet:

Tudom, hogy Ön is próbálta már az elérhető szoftverek, módszerek legtöbbjét és vannak amelyek hoztak is eredményeket, de feltételezem, hogy nem lenne itt és nem olvasná ezt az üzenetet, ha még mindig működne és várhatóan működni is fog a rendszere!

Én is rengeteg szoftvert készítettem és használtam, hogy a segítségére legyek a vállalkozásoknak, de ezeddig az igazi siker elmaradt.

Terveztem : 1983 - 2017
Fejlesztettem : 1983 - 2017
Félretettem : 1987, 1991, 1997, 2001, 2005, 2008, 2016
Kidobtam : 1986, 1990, 1994, 1995, 1997, 2001, 2006, 2015, 2017
Újraterveztem : 1997, 2002, 2005, 2017
Továbbfejlesztettem : 1994, 1995, 1997, 2003, 2005, 2007, 2009, 2017
Interneten közzétettem : 2000, 2001, 2003, 2005, 2007, 2009, 2015, 2017

De valamit rosszul csinálhattam, mert csak nem akart összejönni.

Rengeteg pénzem, időm és energiám elment, ami szomorúvá és kicsit elkeseredetté is tett.

Önnek is megvan a lehetősége, hogy mindezt kipróbálja, csak minden bizonnyal nálam jóval rövidebb idő alatt megtalálja a megoldást.

Tudja, én is bizonyára sokkal korábban már más megoldást kerestem volna, ha annak idején lett volna valaki a közelemben, aki elárulta volna nekem ezt a döbbenetes ( bizonyos mértékig megrázó ) titkot…

"Szinte majdnem minden, amit az Informatika iparágban
a szoftverről, a rendszerről
és a módszerről mondanak és tanítanak teljesen haszontalan."

Az általam létrehozott Cégirányítási rendszer és módszer a vállalkozás sikeres irányításához MINDEN eszközt az Ön rendelkezésére bocsát !

Akar egy 4 éve nem változó és még 4 évig biztosan nem változó szoftvert ? Akarja, hogy akár 2999. december. 31 -én is minden funkciója működjön ?

Azért ugye örülne annak is, ha a Teljesen Kész Rendszer ( TKR ) és a Talánegyszer Készenlesz Rendszer ( TKR ) eredményeit és lehetőségeit felhasználva a Tapasztalat Kezelő Rendszer
( TKR )
egyszer csak Tudás Kezelő Rendszer
( TKR )
-ré válna ?

A jelenlegi megoldása nem csupán haszontalan, hanem ráadásul rombolja az üzletét és csökkenti a sikeresélyeit.

Ezt most nem én találtam ki, hanem a tapasztalataim mutatják.

A napnál is világosabb, mindazok számára, akik veszik a fáradtságot, hogy utána nézzenek a dolgoknak, hogy az ügyviteli rendszert használók jelentős része nem képes a rendszert hatékonyan, a vállalkozása eredményesebb működtetésére felhasználni.

Miért?

Rájöttem, hogy ennek semmi köze magához az ügyviteli rendszerhez…

MINDEN azon a módszeren múlik, amire és ahogyan  a rendszert használják.

Elkezdtem az ellenkezőjét csinálni mindannak,
amit eddig láttam és tapasztaltam ebben az iparágban. 


A "TKR Cégirányítás 2."  ajándék elektronikus könyv

Még igényelnie sem kell ezt az AJÁNDÉK könyvet, hogy megtudja, mi is az a TKR!

Szeretném, ha lenne időm részletesen is elmondani néhány olyan TKR-el kapcsolatos hiedelmet, amelyektől tartania kellene, de sajnos most nincs már elegendő hely ebben a feljegyzésben.

Tehát elkészítettem egy kis összeállítást, melyben megismerkedhet vele, hogy jelenleg hogyan is működik a TKR licencek forgalmazása.

Ingyenesen letöltheti, csak látogasson el erre a honlapra:

TKR-Start

A TKR-ről ismeretekre szert tenni, egy rendkívül veszélyes vállalkozást jelent... 

Otthon is végezhető munka. Csak egy PC, egy  Windows  és Internet ill. e-mail kell hozzá. Minden dokumentáció és  TKR-Szoftver elérhető a www.banjozsef.hu -n és a www.viszk.hu - n   keresztül. A siker díj ( jutalék )  egy      TKR  Licenc megrendelése   esetén a licencdíj 30% -a. Minden más ( pl. PC, Windows , egyéb  szoftverek ,  stb.  ) -   a   TKR -  t közvetlenül   nem   érintő  - tevékenységre önállóan ( a gyártó, forgalmazó és liszenszelő támogatásával ) lehet vállalkozni.

VISZK.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

E-mail : bj@viszk.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------

TKR Start --> letöltés --> TKR-Start.txt ( 5,82 kB )

TKR Élesítők --> letöltés --> TKR-Elesitok.txt ( 5,29 kB )

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kapcsolattartó neve, E-mail címe, telefonszáma
Számlázási cím
Postázási cím
TKR változat
TKR-Élesítés megrendelés e-mailben vagy postai úton


Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Bán József az általa őrzött adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Ha szeretne további információkat kapni tőlünk, kérem, kattintson a "További információ" hivatkozásra és kérnénk azért kicsit részletezni is az Önt érdeklő témakört. További információ

Mit adna azért, ha megoldódnának  a következő kérdések és megtapasztalhatná, hogy ...

Amennyiben nincs elegendő pénze ( de ha akarná azért lenne, csak inkább egy nagyobb vagy jobb TKR -re költené szívesebben azért akkor is ) PC ill. PC hálózat specialistára ( hardveres, számítástechnikus, informatikus szakemberre ), a megoldás akkor egy TKR ( PC -s ill. PC hálózatos rendszer immár több mint 27 éve ).

Ha egy Windows specialistát ( szoftveres, informatikus, windows szoftver mérnök [ lehetőleg Microsoft vizsgákkal ] ) és egy adatbázis kezelő [ SQL ] specialistát nem tud megfizetni ( ha azért megtudna fizetni, de a megspórolt pénz egy részét inkább egy TKR specialistára költené szívesebben azért akkor is ), a megoldás akkor mindenképpen egy TKR ( Windows -os, SQL -es rendszer immár több mint 20 éve ).

Az ügyvitelét mindenképpen szeretné korszerűsíteni és egyszerűsíteni, de sajnos még nem tud angolul ( ha már tud, akkor méginkább ), a megoldás akkor egy TKR ( Windows -os [ bármilyen "Windows" ] rendszer immár több mint 22 éve ).

A munkatársak és a vezetők jönnek - mennek, sőt néha a tulajdonos is változik ? Sajnos a megfelelő képzésre sem lehet elegendő pénzt, időt és energiát fordítani ? A törvényhozás és az éppen aktuális kormány is munkálkodik, a NAV -ről, a BSA -ról és a nagy szoftver és hardver gyártókról és kereskedőkről nem is beszélve ? A megoldás ilyenkor is egy TKR. Nem változó de fejlődő, a kor kihívásainak és változásainak mindig megfelelő, aktuális rendszer.

A versenyképessége megőrzése és növelése érdekében is válassza a már jól bevált és bizonyított programok és szoftverek felhasználásával legyártott aktuális TKR -t. A számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő szoftver csomagok közül az Önnek legjobban megfelelő változat az ajánlatom ügyvitelének korszerűsítésére és egyszerűsítésére!

Megtapasztalhatja Ön is, hogyan is működik a TKR és a TKR 366, ha még ma megrendeli valamelyik TKR Cégirányítási Információs Rendszer licenszét.

A TKR szoftverek beüzemeléséhez ( 1 nap ) ingyenes e-mailes szaktanácsadást, az aktuális törvényeknek való megfelelés garanciáját ( 1 hétig ingyenes e-mailes konzultáció ) és a TKR-Start ill. a TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) - ben szereplő feltételek betartása esetén - a már lezárt élesítési fázisok, a már eltelt szoftverhasználati idő és a már eddig is használt TKR Fő funkciók figyelembevételével - 30 napos Licenc díj visszafizetési garanciát biztosítok !

TKR 366 szoftvercsomagok
TKR Cégirányítási Információs Rendszer

              ( 1983 - 2017 )
TKR-Pénztárgép Standard
TKR-Pénztárszámítógép Standard
TKR-Termék Basic, Standard,
TKR-Termék Professional
TKR-Számla Standard, Home,   FK
TKR-Számla Professional
TKR-Számla és Nyugta Standard   FK
TKR-Készlet Standard, Home   FK
TKR-Készlet Professional   FK
TKR-Készlet Enterprise   FK
TKR-Raktár Basic, Standard,   FK
TKR-Raktár Professional
TKR-Termelő Standard
TKR-Kereskedő Start, Basic   FK
TKR-Kereskedő Standard
TKR-Vendéglátó Standard
TKR Standard, Professional
TKR Enterprise   FK

Egyszerűen ügyvitel egyszerűen.Kapcsolattartó neve, E-mail címe, telefonszáma
Számlázási cím
Postázási cím
TKR változat
TKR-Élesítés megrendelés e-mailben vagy postai úton

Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Bán József az általa őrzött adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Ha szeretne további információkat kapni tőlünk, kérem, kattintson a "További információ" hivatkozásra és kérnénk azért kicsit részletezni is az Önt érdeklő témakört. További információ

Kattintson IDE, hogy a rendelését feladhassa!

További jó munkát és sok sikert kívánok !    Bán József                                                                                 

  Amennyiben fontos szempont az Ön számára, hogy - akár egyetlen gombnyomásra is - átlátható legyen vállalkozása úgy, hogy közben a készletekről, a számlákról és a Partnereiről is minden fontosabb információt megtudhat, akkor válassza az Önnek legjobban megfelelő TKR változatot !

Kattintson IDE, hogy még ma letölthesse és megismerhesse
ennek a rendszernek az ismertetőjét!


Az E-book az alábbi gombra vagy linkre kattintva
LETÖLTHETŐ !