Ön meg Mi, meg hogy, meg miért ( meg Te, meg én, meg Mi, aztán meg ... ) !?.     

 A rendszer bármilyen vállalkozás ( cég, magánszemély ) számára ajánlott, legyen az termelő, gyártó, kereskedő, vendéglátó, szolgáltató vagy akár mindegyik is ill. egyik sem . Az egyes típusok kimondottan magánszemélyek számára ( HOME ) is készültek, de az egyes részek ill. részrendszerek nem csak az üzleti tevékenység folytatásában lehetnek a segítségünkre. A rendszer többfajta összeállításban ( TKR-Termék, TKR-Számla, TKR-Számla és Nyugta, TKR-Készlet, TKR-Raktár, TKR-Termelő, TKR-Kereskedő, TKR-Vendéglátó, TKR-Cégirányítás ) és többfajta kiépítésben ( Start, Basic, Standard, Home, Professional, Enterprise ) is elérhető, ezáltal biztosítva az egyes vállalkozások egyediségéből adódó választási lehetőséget akár a bevezetés , de akár a felhasználás tekintetében is. Az egyes rendszertípusok magja és az elérhető adatbázis azonos , ezáltal biztosítható az átjárhatóság az egyes rendszerváltozatok között. A szoftverek működnek Windows XP/7/8/8.1/10 operációs rendszerek felett és WINDOWS vagy LINUX hálózati operációs rendszerek esetén is. A rendszerek a könyveléshez szükséges információkat nem csak papír, hanem elektronikus formában is biztosítják.

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       

( Ha még nem töltött le egy TKR szoftvercsomagot, akkor ezt ITT és minden ilyen Ingyenes TKR szoftver letöltés >>> és még számtalan egyéb híres helyen egyszerűen megteheti! )

 Amennyiben a Szállítólevél, a Szállítólevél nyugtához és a számlázás nem érdekli, de a készletnyilvántartásra szüksége van, akkor kezdjen egy TKR-Raktár Basic-el!

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

banjozsef.hu - TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 

banjozsef.hu - TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 TKR 366 aktuális

 Az újabb PDFCreatorral is rendben működik a TKR 366 Szállítólevél nyilvántartás és a TKR 366 Számla adminisztráció is.


 Az elektronikus számlázás számlakibocsátónál történő bevezetése nincs hatósági engedélyhez kötve, az adózó maga választja meg ( akár számlánként ) az alkalmazott számlázási módot. Az adózó köteles megfelelni a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló 23/2014. (VI.30. ) NGM rendeletnek is. Számlázó programot és/vagy online számlázó rendszert használó adózó köteles bejelenteni az adó- és vámhatósághoz az erre a célra rendszeresített nyomtatványon a számlázó program használatba vételét és a használatból való kivonását is.


banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>> 
 


Fontos üzenet az ország ügyviteli szoftvert használó vagy azt kereső vállalkozásainak ( cég, magánszemély )!


Akar egy mindig működő saját rendszert?


Most még segíthetek Önnek is!El sem tudja képzelni, hogy hány ember szeretné megvenni az Ön termékeit és hogy mindez csupán csak azért nem valósul meg, mert Ön vagy a Pénztárgéppel, vagy a Számlázó programmal, vagy a Készletnyilvántartó szoftverrel, vagy a PC -vel, vagy a Windows -al, vagy a ... foglalkozik!Biztos vagyok benne, hogy az imént feltett kérdésre az Ön válasza igen, és biztosíthatom, hogy az itt leírtak alapján ez megvalósítható lesz az Ön számára is, könnyebben, mint gondolná.

Vajon mindez hogyan valósítható meg?

A válasz egyszerű. Még mielőtt elkezdenék használni a rendszert, próbálja ki mindenki és tudjon meg róla minél többet. Ismerje meg mindenki a rendszert és annak elemeit. Ezután garantálom, hogy a rendszer is mindig működni fog.

Persze ez csak elméletben ilyen egyszerű.

Tudom, hogy Ön is próbálta már az elérhető szoftverek, módszerek legtöbbjét és vannak amelyek hoztak is eredményeket, de feltételezem, hogy nem lenne itt és nem olvasná ezt az üzenetet, ha még mindig működne és várhatóan működni is fog a rendszere!

Én is rengeteg szoftvert készítettem és használtam, hogy a segítségére legyek a vállalkozásoknak, de ezeddig az igazi siker elmaradt.


Terveztem : 1983 - 2017
Fejlesztettem : 1983 - 2017
Félretettem : 1987, 1991, 1997, 2001, 2005, 2008, 2016
Kidobtam : 1986, 1990, 1994, 1995, 1997, 2001, 2006, 2015, 2017
Újraterveztem : 1997, 2002, 2005, 2017
Továbbfejlesztettem : 1994, 1995, 1997, 2003, 2005, 2007, 2009, 2017
Interneten közzétettem : 2000, 2001, 2003, 2005, 2007, 2009, 2015, 2017

De valamit rosszul csinálhattam, mert csak nem akart összejönni.

Rengeteg pénzem, időm és energiám elment, ami szomorúvá és kicsit elkeseredetté is tett.

Rá kellett ébrednem, hogy nem vehetem fel a versenyt a hatalmas szoftvergyártókkal, szoftverkereskedőkkel, szoftverházakkal, holott az én termékeim sokkal jobbak, megbízhatóbbak és költséghatékonyabbak is voltak a rajtuk keresztül megvásárolhatóaknál.

Ez a tény nagyon zavart, hisz rengetegen vannak rajtam kívül is, akiknek a termékei kiválóak, de mégsem tudják olyan mennyiségben eladni az aktuális piaci ár környékén, hogy az a termék fenntartásához és megőrzéséhez elegendő bevételt és nyereséget hozna.

Nem tudtam megnyugodni, megoldásokat kerestem erre a problémára. Már majdnem félretettem újból az éppen aktuális TKR választékot...

De aztán rájöttem
a MEGOLDÁSRA...

( És innen már minden világos volt. )

Meglepődtem, hogy mindez csak egy karnyújtásnyira volt. És hogy mennyire egyszerű az egész.

Ha nem is ugyanazt, de valami hasonlót kell csinálni, amit a nagy szoftvergyártók és szoftver kereskedők.

Legyen megtalálható egy helyen a teljes rendszer, így nem kell külön a tulajdonossal ( cégtulajdonos, tag, társtulajdonos, üzletrész tulajdonos, részvényes, stb. ), a vezetővel ( boltvezető, üzletág vezető, üzletvezető, cégvezető, ügyvezető, vezérigazgató, stb. ) és a szoftvert ( rendszert ) közvetlenebbül használóval ( üzemeltető, pénztáros, adminisztrátor, termékmenedzser, rendszergazda, könyvelő, revizor, főkönyvelő, stb. ) külön kapcsolatot tartani, hisz a rendszer ( szoftver ) megvétele előtt már minden felhasználó ( tulajdonos, vezető, alkalmazott ) minden lényeges információnak a birtokába jutott és az esetleg szükséges rendszerkövetés ( új információk, új rendszerelemek, fejlesztési irányok, stb. ) is mindig mindenki számára elérhetőekké váltak.

De az igazi megoldás nem ez!

Hanem az összefogás...

Fogjon össze a tulajdonos, a vezető és az alkalmazott, hogy a "Cég" működjön és működhessen továbbra is. Gyűjtsék össze az elvárásaikat egy "ügyviteli" rendszerrel kapcsolatosan, majd vessék azt össze a TKR által kínált szolgáltatás választékkal. Közösen válasszák ki a szükséges TKR-Szoftver csomagot és azt próbálják ki, kezdjék el megismerni. Mindez legyen elérhető mindenki számára is egy helyen, hogy Mindig és Mindenki Mindenhez hozzájuthasson!

Területül válasszuk az Internetet, hogy az ország minden pontját összekapcsolhassuk!

...de miért az Internet?

Meg fog lepődni, hogy ez micsoda lehetőségek tárhelye! Egy hatalmas rendszer, hisz az egész ország területéről mindenki számára elérhetőek az információk.
Ez az a terület ahol mindig meg tudjuk osztani egymással az aktuális tényeket, véleményeket, javaslatokat és összegyűjthetjük a rendszerrel kapcsolatos információkat ( dokumentációk, szoftverek, TKR szoftvercsomagok, TKR rendszerelemek, TKR fejlesztési irányok, stb. ) és a TKR aktuális kínálatát is.

Külföldön a hasonló összefogások hónapok alatt lejátszódtak és az eredménye mindig egy jól működő rendszer és a forgalmak jelentős növekedése volt ( a vevővel, a céggel, a potenciális vevővel foglalkozik mindenki, mert az "ügyvitel egy rendszerre van bízva" ).

Ha ott működik, itt miért ne menne? A fenti tények is bizonyítékok minderre.

Az összefogást már sikerült elindítani.

(A technikai háttér már adott.)

Kifejlesztettem egy Magyarországon egyedülálló ügyviteli rendszert, amely képes összekapcsolni a régebbi és újabb ( mindegyiknek van előnye és hátránya is ) szoftver technológia és a régebbi és újabb ( mindegyiknek van előnye és hátránya is ) ügyviteli módszerek felhasználásával készült rendszereket, így egy hatalmas informális támogatás jelenik meg a központi oldalon ( banjozsef.hu ; VISZK.hu ; tkrblog [ www.banjozsef.hu/bjblog ] ).

Az egyes rendszerek önállóan is képesek üzemelni technikától, technológiától és a használt szoftvercsomagtól ill. módszertől függetlenül. Így akár Ön is elkezdhet használni egy TKR-Szoftver -t úgy, hogy a saját rendszere a teljes, ezáltal a legnagyobb TKR változatban ( szoftver + módszer ) is szerepel.

Ez egy többszörösen támogatott rendszer, mely biztos eszköze a sikernek.

Nincs más hátra, mint a saját TKR változat feltöltése termékekkel és már indulhat is azonnal az országos információ megosztó és felhasználó gépezet, amelyből Ön sem hiányozhat!


Ismerje meg Magyarország egyik legjelentősebb információ megosztó vállalkozását !


Pár perc alatt elindíthatja saját rendszerét ( de ha gond van a működési környezettel, akkor is 1 napon belül ) , amely a TKR része, így Önnek csak az üzlet menedzselésével ( termék, partner adatok feltöltése és az eladások koordinálása, kiszolgálása ) kell foglalkoznia, a többit rám bízhatja!

Én vállalom a szoftver fenntartását, Ön elé teszem az információkat!


Legyen hát Ön is a banjozsef.hu és a VISZK.hu felhasználója,

 • amely az ország egyik legnagyobb információ megosztó vállalkozása!

 • amely valóban Önért van!

 • amely nem használja ki Önt!

 • amely egy páratlan vállalkozás a TKR fejlesztő és a TKR felhasználók részéről!

 • amely egy egyedülálló közösség!

 • melyből Ön sem hiányozhat!


  Amikor a rendszert kitaláltam a célom maximálisan a felhasználók érdekeinek szem előtt tartása volt.

  Egy valóban jól működő rendszert akartam és akarok felállítani, amely tényleg segíti felhasználóit és támogatást nyújt számukra.

  A szolgáltatásomat most teljesen ingyenesen kínálom, viszont a kapacitásaim, az éppen szabadon felhasználható időpontjaim és a rendelkezésemre álló idő véges, ezért kérem ne habozzon!

  Már csak
  13, 11, 9

  nap van...

  2018. október. 11-ig történő megrendelés esetén
  10 % - 50 % kedvezményt adok a TKR-Licenc árakból !

  És ez nem "marketing szöveg"!

  Amennyiben a fenti szám már 0, kérem, zárja be a böngészőjét, mert fölösleges tovább olvasnia.

  Ez esetben ne küldjön levelet, nem tehetek kivételt. Az éppen aktuális 1 hét ( az ajánlat érvényessége ) eltelt.

  Lehet, hogy pár hét múlva újra lehet szó egy újabb TKR-Szoftver élesítéséről. Lehet, hogy nem mostanában , de az is lehet hogy soha többé.  A TKR-Raktár Basic szoftvercsomag használatbavételi ( Licenc ) díja október közepéig a 1 371 776 Ft egyszeri díj helyett,

  MOST CSAK egyszeri 960 243 Ft

  ( Megjegyzés: Ön a teljes árat elszámolhatja költségként! )  Ön meg tudná oldani egy szoftver fenntartását ennyiből?


  Célom nem a luxusprofit, hanem az, hogy egy jó rendszert, egy folyamatosan fejlesztett ügyviteli gépezetet kapjanak a felhasználók.


  Még a 100%-os pénz-visszafizetési GARANCIA - nál is nagyobb garanciát vállaltam!

  Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy a rendszerem csak az Ön javát szolgálhatja, hogy a szoftvert teljesen ingyenesen kipróbálhatja és akkor dönt az élesítési procedúra megkezdéséről, amikor már teljesen biztos abban, hogy ez kell Önnek. Ez még a teljes pénz-visszafizetési garanciát is meghaladó garancia, mert az Ön pénze még egy pillanatig sem kerül hozzám mindaddig, amíg erről Ön nem dönt. Mihelyt a TKR-Licenc megrendelést megküldi felém és az élesítési procedúra megkezdéséről szóló 50 % -os részletet kifizeti, vállalom, hogy az Interneten keresztül is elérhető adatbázis élesítőcsomag végrehajtásához szükséges jelszót azonnal megadom Önnek. Ettől kezdve az adott rendszer teljes értékű változat ( vagyis minden funkció, az esetleg már zavaró DEMO adatok nélkül is használható ). Amennyiben ezzel az élesítő csomaggal kapcsolatosan bármi gond merülne fel, azt egészen biztosan azonnal orvosolni tudom, de az Ön döntése alapján bármikor elállhatunk még ekkor is a teljes élesítési procedúra végrehajtásától, mint ahogyan a következő élesítési fázis megkezdése mindig az előző fázis minden szempontból való megnyugtató lezárása után kezdődik csak meg.


  Ha egy TKR-Licenc -et ( egyszeri TKR élesítési szolgáltatást ) rendel tőlem és valami probléma merül fel az élesítési procedúra végrehajtása közben, akkor a még fizetendő összeget sem kell kifizetnie. A szoftver is Önnél maradhat és azt minden további nélkül használhatja, természetesen azért a még ill. egyébként is létező korlátok figyelembevételével ( TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) )!


  Miért ne próbálná ki a TKR szolgáltatásait teljesen
  KOCKÁZATMENTESEN?


  Itt nincsenek apró betűk, ne is keresse!


  Elég korrekt?


  Tényleg semmit nem veszíthet! De mennyit nyerhet!

  Egy olyan információs forrás felhasználója lehet, melynek a lehetőségei korlátlanok!

  Jövőbeli fejlesztéseim:

  Egységes ( egy ) futtató rendszer minden szoftvercsomag esetén
  Teljes élesítési procedúra az Interneten keresztül ( is )
  Elektronikus számlázás a már a szoftverekbe épített funkciók segítségével ( technikailag lényegileg megoldott, az engedélyeztetést a NAV -al a TKR felhasználónak kell elvégezni ill. elvégeztetni, természetesen a TKR forgalmazójának a támogatása mellett )
  Ügyfélkezelő szoftver, a már létező elemek továbbfejlesztésével ill. kiegészítésével, amennyiben a TKR -be épített funkciók nem elegendőek
  Egyéni kedvezmények adása ( az eddigieken felül ) kiemelt ügyfeleknek.
  Termék képek elérése és megjelenítése bárhol a rendszerben ( ez lehet, akár egy animáció is ) a jelenleg ingyenesen elérhető kiegészítő szoftvercsomag elemeinek a felhasználásával


  További igényelhető szolgáltatásaim, melyek megkönnyítik az Ön munkáját!


  Szoftver követés - támogatás
  Internetes ( Honlap ) termék támogatás ( ingyenes )
  Internetes ( blog, telefon ) termék támogatás ( átalány díjas )
  Support ( eseti díjas, átalány díjas )
  upgrade ( ingyenes ) - update ( eseti díjas )

  Adatbázis ellenőrzés
  eseti díjas

  Készletnyilvántartás ellenőrzés
  eseti díjas


  Nos kedves Olvasó kérem, gondolja végig, hogy Önnek milyen hátrányai lehetnek a VISZK.hu és a banjozsef.hu által!

  Talán nem tud felkészülni a jelentős idő és energia felszabadulásra és ezáltal a jelentős költségmegtakarításra és az árbevétel-növekedésre?
  Nincs napi 5 perce a TKR-Szoftver -e felügyeletére?
  Nincs kedve a felszabadult idejének és energiájának a megrendelések megtöbbszörözése érdekében való felhasználására?
  Nem érdeke a profitnövelés?  Én mindazokat a lehetőségeket biztosítom Ön és vállalkozása számára, melyekkel hatalmas sikereket érhet el az értékesítés területén és mindezt

  a szokásos garanciát jelentősen meghaladó GARANCIÁVAL!  Kapott már ilyen lehetőséget?  Most megkapta, éljen vele!
    Igen, élek a lehetőséggel!

  Végre jelentősen növelhetem bevételeimet egy internetes információmegosztó és felhasználó közösség segítségével.

  Megértettem, hogy ezen a helyen semmit nem veszíthetek és még a 100%-os pénz-visszafizetési garanciánál is nagyobb garanciát kapok!

  Az idő pénz, nem várok tovább és kihasználom ezt a lehetőséget, hogy mielőbb profitálhassak!

  Kattintson ide és töltsön le
  egy TKR-Szoftver -t MOST!

    Nem, de az aktuális kínálat érdekel!


  TKR-Pénztárgép ( Basic, Standard)
  TKR-Termék ( Basic, Standard, Professional )
  TKR-Számla ( Standard, Home, Professional)
  TKR-Számla és Nyugta ( Standard )
  TKR-Készlet ( Standard, Home, Professional, Enterprise )
  TKR-Raktár ( Basic, Standard, Professional )
  TKR-Termelő ( Standard )
  TKR-Kereskedő ( Start, Basic, Standard )
  TKR-Vendéglátó ( Standard )
  TKR-Cégirányítás ( Standard, Professional, Enterprise )

  Mielőbbi sikereket kíván Önnek,
  a banjozsef.hu és a VISZK.hu üzemeltetője.

     Bán József
     Bjsoft


  9436 Fertőszéplak, Szent Imre utca. 14.
  E-mail: bj@viszk.hu
  Mobil: 06-30-348-2553
  TKR e-mail: banjozsef@banjozsef.hu
  Internet: www.banjozsef.hu   www.viszk.hu
  Cégjegyzékszám: 08-06-007170
  ( 1998.01.01. - 2016.01.30. )
  Adószám: 22499642-2-08
  Adóazonosító jel : 8358632061 • A TKR szoftverek beüzemeléséhez ( 1 nap ) ingyenes e-mailes szaktanácsadást, az aktuális törvényeknek való megfelelés garanciáját ( 1 hétig ingyenes e-mailes konzultáció ) és a TKR-Start ill. a TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) - ben szereplő feltételek betartása esetén - a már lezárt élesítési fázisok, a már eltelt szoftverhasználati idő és a már eddig is használt TKR Fő funkciók figyelembevételével - 30 napos Licenc díj visszafizetési garanciát biztosítok !

  -------------------------------------------------------------------------------------------

  TKR Start --> letöltés --> TKR-Start.txt ( 5,82 kB )

  TKR Élesítők --> letöltés --> TKR-Elesitok.txt ( 5,29 kB )

  -------------------------------------------------------------------------------------------

  Kapcsolattartó neve, E-mail címe, telefonszáma
  Számlázási cím
  Postázási cím
  TKR változat
  TKR-Élesítés megrendelés e-mailben

  Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Bán József ill. a Bjsoft az általa őrzött adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Ha szeretne további információkat kapni tőlünk, kérem, kattintson a "További információ" hivatkozásra és kérnénk azért kicsit részletezni is az Önt érdeklő témakört. További információ

  © 2018  Bán József  Minden jog fenntartva!


  TKR Enterprise Licenc Hálózati felár
  Alap ( bjSql ) Ingyenes Ingyenes
  Szoftver csomag
  ( TKR W.T.K.R. ... )
  Árlista 20 %
  Szoftver csomag másolat
  ( TKR W.T.K.R. ... )
  Árlista-40% 10 %
  TKR-DEMO CD
  (TKR-DEMO,TKR-Rendszerelem)
  10 000 Ft Ingyenes
  Önállóan is létező kiegészítő modulok:
  ( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )
  TKR Rendelés ( Vevői ) 60 000 Ft 12 000 Ft
  TKR Ajánlat ( Vevői ) 50 000 Ft 10 000 Ft
  TKR Zárás ( Listák ) 50 000 Ft 10 000 Ft
  TKR Zárás ( Procedúra ) 50 000 Ft 10 000 Ft
  TKR Leltár 50 000 Ft 10 000 Ft
  TKR Ellenőrzés 40 000 Ft 8 000 Ft
  TKR Technológia 60 000 Ft 12 000 Ft
  TKR Vonalkód
  ( Nyomtatás )
  40 000 Ft 8 000 Ft
  Opciók: ( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )
  TKR Rendszerelem 30 000 Ft 6 000 Ft
  TKR Rendszerelem/Verzió 78 200 Ft 15 640 Ft
  TKR Rendszerelem/Alkalom 114 200 Ft 22 840 Ft
  TKR Jogi Kapcsolatok Ingyenes Ingyenes
  Bemutatkozó Weblap 80 000 Ft Ingyenes
  Cég eBook 10 000 Ft Ingyenes
  Termék eBook 16 000 Ft Ingyenes
  Termék eMail 6 000 Ft Ingyenes
  TEÁOR Ingyenes Ingyenes
  VTSZ Ingyenes Ingyenes
  SZJ Ingyenes Ingyenes

   

  Távkonzultáció ( Telefon )
  ( [ TKR-TKSZ ] Megkezdett 1/4 óra )
  19 200 Ft
  Rendszer átvizsgálás
  ( [ DW-TRÁB ] CD-DVD / Alkalom )
  38 400 Ft
  Ajánlatkidolgozás
  ( [ DW-AA ] Rendszerelem / Alkalom )
  36 000 Ft
  TKR Ajánlat ( elektronikus )
  ( Alkalom ) + [ e-ajánlat ]
  Ingyenes
  TKR Ajánlat ( papír )
  ( Alkalom ) + [ e-ajánlat ]
  500 Ft
  TKR Megrendelés ( elektronikus )
  ( Alkalom ) + [ e-megrendelés ]
  Ingyenes
  TKR Megrendelés ( papír )
  ( Alkalom ) + [ e-megrendelés ]
  500 Ft
  TKR Szállítólevél ( elektronikus )
  ( Alkalom ) + [ e-szállítólevél ]
  Ingyenes
  TKR Szállítólevél ( papír )
  ( Alkalom ) + [ e-szállítólevél ]
  1000 Ft
  TKR Számla ( .PDF [110,90,100] )
  ( Alkalom ) + [ e-számla ]
  Ingyenes
  TKR Számla ( .PDF [45,35,40] )
  ( Alkalom ) + [ e-számla ]
  Ingyenes
  TKR Számla ( papír )
  ( Alkalom ) + [ e-számla ]
  2000 Ft
  TKR Postázási díj ( Alkalom [ TKR-PD ] )
  ( adminisztráció + csomagolás + postaköltség + feladás )
  3000 Ft
  TKR Entreprise V2000 Rendszerelem Licenc
  ( átmeneti rész engedély - kötelező biztosítás )
  ( [ TKR ENTERPRISE V0 RL ] Rendszerelem / hónap )
  60 000 Ft
  TKR Kötelező Biztosítás
  ( [ TKR-KB ] Rendszer / hónap )
  60 000 Ft
  TKR Adminisztráció
  ( [ TKR-IT-A ] Rendszer / hónap )
  80 000 Ft
  TKR Információ
  ( [ TKR-I ] Rendszer / hónap )
  100 000 Ft
  TKR használat
  ( Rendszerelem / hónap )
  60 000 Ft
  TKR-Mobil ( mobil telefonos elérhetőség ) ( / Hónap )
  60 000 Ft
  TKR Biztosítás
  ( [ TKR-B ] Rendszer / hónap )
  200 000 Ft
  Gyártási költség
  ( Rendszerelem / Alkalom )
  15 000 Ft
  Licenc szállítási költség
  ( [ TKR-LCSZ ] Rendszerelem/Alkalom )
  10 000 Ft
  Távellenőrzés ( Telefon )
  ( Adatbázis / Alkalom )
  57 600 Ft
  Távadatvizsgálat ( Telefon )
  ( Táblázat / Alkalom )
  52 800 Ft
  TKR ( DEMO ) ellenőrzés
  ( Rendszer / Alkalom )
  100 000 Ft
  Helyszíni rendszer ellenőrzés
  ( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )
  ( [ DW-HRÁB ] Megkezdett óra )
  48 000 Ft
  Helyszíni adatvizsgálat
  ( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )
  ( [ DW-HAE ] Megkezdett óra )
  96 000 Ft
  Helyszíni konzultáció
  ( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )
  ( [ DW-HKSZ ] Megkezdett óra )
  72 000 Ft
  Kiszállási díj ( [ 9 ] minimum ) 17 500 Ft
  Kiszállási díj ( [ 10 ] oda - vissza út ) 300 Ft/Km

  Az időközönként megjelenő ill. aktualizált és folyamatosan terjesztett ingyenes eBook kiadványaimban ( TKR Jogi Kapcsolatok, TEÁOR, VTSZ, SZJ, VISZK Aktuális, TKR Aktuális, TKR Hírek ) kínált egyidejű megjelenési lehetőségek !


  További információ és Megrendelés e-mailben  Média ajánlat
  (banjozsef.hu - eBook)
  1 Alkalom 1 Kiadás 1 Nap 1 Hét 2 Hét
  Név, Link 4 000 Ft 6 000 Ft 30 000 Ft 56 000 Ft 100 000 Ft
  Szlogen, Link 8 000 Ft 10 000 Ft 40 000 Ft 70 000 Ft 160 000 Ft
  Szöveg, Link 16 000 Ft 20 000 Ft 100 000 Ft 140 000 Ft 320 000 Ft
  Logo, Link 32 000 Ft 40 000 Ft 200 000 Ft 280 000 Ft 400 000 Ft
  Banner, Link 48 000 Ft 60 000 Ft 280 000 Ft 360 000 Ft 600 000 Ft  Média ajánlat ( banjozsef.hu - Hirdetés ) 3 Hét 4 Hét 5 Hét
  Név, Link 54 000 Ft 96 000 Ft 180 000 Ft
  Szlogen, Link 72 000 Ft 126 000 Ft 288 000 Ft
  Szöveg, Link 180 000 Ft 252 000 Ft 512 000 Ft
  Logo, Link 320 000 Ft 452 000 Ft 720 000 Ft
  Banner, Link 504 000 Ft 648 000 Ft 1 080 000 Ft

  További információ és Megrendelés e-mailben  A TKR szoftverek beüzemeléséhez ( 1 nap ) ingyenes e-mailes szaktanácsadást, az aktuális törvényeknek való megfelelés garanciáját ( 1 hétig ingyenes e-mailes konzultáció ) és a TKR-Start ill. a TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) - ben szereplő feltételek betartása esetén - a már lezárt élesítési fázisok, a már eltelt szoftverhasználati idő és a már eddig is használt TKR Fő funkciók figyelembevételével - 30 napos Licenc díj visszafizetési garanciát biztosítok !


  Kapcsolattartó neve, E-mail címe, telefonszáma
  Számlázási cím
  Postázási cím
  TKR változat
  TKR-Élesítés megrendelés e-mailben


  Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Bán József ill. a Bjsoft az általa őrzött adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Ha szeretne további információkat kapni tőlünk, kérem, kattintson a "További információ" hivatkozásra és kérnénk azért kicsit részletezni is az Önt érdeklő témakört. További információ


  TKR Választék
  ( DEMO, HELP )
  TKR 2018 ÉLES
  ( ABC, tkr_r6 )
  Felhasználói Kézikönyv Szoftver csomag
  TKR-Termék Basic google drive -os másolat tkr-termek-basic_hu-20180707


  onedrive -os másolat tkr-termek-basic_hu-20180707

  tkr-btk-v621.pdf
  tkr-termek-basic_hu.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Termék Standard google drive -os másolat tkr-termek-standard-20180720


  onedrive -os másolat tkr-termek-standard-20180720

  TKR-Termek Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-termek-standard.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Termék Professional google drive -os másolat tkr-termek-professional_hu-20180719


  onedrive -os másolat tkr-termek-professional_hu-20180719

  TKR-MIT-V621.pdf
  tkr-termek-professional_hu.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Számla Standard google drive -os másolat tkr-szamla-standard-20180706


  onedrive -os másolat tkr-szamla-standard-20180706

  TKR-ISR-V621.pdf
  tkr-szamla-standard.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Számla Home google drive -os másolat tkr-szamla-home-20180718


  onedrive -os másolat tkr-szamla-home-20180718

  TKR-Szamla Home-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-szamla-home.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Számla Professional google drive -os másolat tkr-szamla-professional-20180717


  onedrive -os másolat tkr-szamla-professional-20180717

  TKR-Szamla Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-szamla-professional.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Számla és Nyugta Standard google drive -os másolat tkr-szamla-es-nyugta-standard-20180701


  onedrive -os másolat tkr-szamla-es-nyugta-standard-20180701

  TKR-MSN-V621.pdf
  tkr-szamla-es-nyugta-standard.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Készlet Standard google drive -os másolat tkr-keszlet-standard-20180716


  onedrive -os másolat tkr-keszlet-standard-20180716

  TKR-IKS-V621.pdf
  tkr-keszlet-standard.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
  TKR-Készlet Home google drive -os másolat tkr-keszlet-home-20180715


  onedrive -os másolat tkr-keszlet-home-20180715

  TKR-Keszlet Home-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-keszlet-home.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
           
  TKR-Készlet Professional google drive -os másolat tkr-keszlet-professional-20180714


  onedrive -os másolat tkr-keszlet-professional-20180714

  TKR-MKS-V621.pdf
  tkr-keszlet-professional.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat


  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
            
  TKR-Készlet Enterprise google drive -os másolat tkr-keszlet-enterprise-20180630


  onedrive -os másolat tkr-keszlet-enterprise-20180630

  TKR-MKS-V623.pdf
  tkr-keszlet-enterprise.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR-Raktár Basic google drive -os másolat tkr-raktar-basic-20180702


  onedrive -os másolat tkr-raktar-basic-20180702

  TKR-Raktar Basic-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-raktar-basic.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR-Raktár Standard google drive -os másolat tkr-raktar-standard-20180713


  onedrive -os másolat tkr-raktar-standard-20180713

  TKR-Raktar Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-raktar-standard.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR-Raktár Professional google drive -os másolat tkr-raktar-professional-20180712


  onedrive -os másolat tkr-raktar-professional-20180712

  TKR-Raktar Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-raktar-professional.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR-Termelő Standard google drive -os másolat tkr-termelo-standard-20180703


  onedrive -os másolat tkr-termelo-standard-20180703

  TKR-Termelo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-termelo-standard.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR-Kereskedő Start google drive -os másolat tkr-kereskedo-start-20180704


  onedrive -os másolat tkr-kereskedo-start-20180704

  TKR-IKS-V621.pdf
  tkr-kereskedo-start.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Kereskedő Basic google drive -os másolat tkr-kereskedo-basic-20180711


  onedrive -os másolat tkr-kereskedo-basic-20180711

  TKR-IKR-V621.pdf
  tkr-kereskedo-basic.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR-Kereskedő Standard google drive -os másolat tkr-kereskedo-standard-20180710


  onedrive -os másolat tkr-kereskedo-standard-20180710

  TKR-Kereskedo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-kereskedo-standard.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR-Vendéglátó Standard google drive -os másolat tkr-vendeglato-standard-20180705


  dropbox -os másolat tkr-vendeglato-standard-20180705

  TKR-Vendeglato Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-vendeglato-standard.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
  TKR Standard google drive -os másolat tkr-standard-20180709


  dropbox -os másolat tkr-standard-20180709

  TKR Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  tkr-standard.exe
  Másolat
  google drive -os másolat Biztonsági másolat
  onedrive -os másolat További másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR Professional google drive -os másolat TKR Professional-20180708


  dropbox -os másolat TKR Professional-20180708

  TKR Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
  TKR Professional.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
  TKR Enterprise google drive -os másolat TKR Enterprise-20180630


  dropbox -os másolat TKR Enterprise-20180630

  TKR-MTK-2018.pdf
  TKR Enterprise.exe
  google drive -os másolat Másolat
  onedrive -os másolat Biztonsági másolat

  TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!