BJ.hu - TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!                                       BJ.hu - TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!                   

banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpláza, tkr pláza, TKR, BJ, BJ_TOOLS, TKR_TOOLS, tkrmobil, tkrxml, tkrmost, tkrnet, személymenedzselés, tkrpédia, tkredzés, tkrdroidTKR Pláza banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpláza, tkr pláza, TKR, Bjsoft, TKR, TKR 366, bjSql, bjblogA TKR szoftverek beüzemeléséhez ( 1 nap ) ingyenes e-mailes szaktanácsadást, az aktuális törvényeknek való megfelelés garanciáját ( 1 hétig ingyenes e-mailes konzultáció ) és a TKR-Start ill. a TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) - ben szereplő feltételek betartása esetén - a már lezárt élesítési fázisok, a már eltelt szoftverhasználati idő és a már eddig is használt TKR Fő funkciók figyelembevételével - 30 napos Licenc díj visszafizetési garanciát biztosítok !
Ha most csak néhány TKR rendszerelemre kíváncsi ízelítőképpen, akkor a TKR-DEMO Önnek készült.

  Felhasználói Kézikönyv      Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )          TKR szoftver csomag választék

TKR Enterprise V1990   TKR Enterprise V1997   TKR Enterprise V2000   TKR Enterprise V2003   TKR Enterprise V2004   TKR Enterprise V2005
TKR Enterprise V2006   TKR Enterprise V2007   TKR Enterprise V2008   TKR Enterprise V2018


                 Csak letölti és beüzemeli, aztán megy minden mint a karikacsapás.

Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 esetén, ha az én környezeti beállításaimat (   config.sys   autoexec.bat   config.nt   autoexec.nt  ) akarja használni, akkor csak futtassa le a TKR-AUTO -t.

Amennyiben valami gond volt a telepítési környezetben, akkor a TKR-Window a megoldás.Az egyetlen magyar gyártású több mint 35 éves és most is működő és fejlődő Cégirányítási Információs Rendszer. TKR

MOST ajándékba kapja a "TKR Cégirányítás 2." elektronikus könyvet .


Kedves Olvasó!

Akar egy jogilag és technikailag is megbízható költséghatékony CÉGIRÁNYÍTÁSI rendszert ?

Nincs ideje és energiája az újabb és újabb szoftver változatokat és verziókat kipróbálni, ezért szeretne már egy változatlan rendszert ?

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR

Ha MOST tervezi egy Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetését, akkor kezdjen egy TKR Cégirányítási Információs Rendszerrel .

Amennyiben egy megbízható számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó szoftvert keres, akkor válasszon a TKR vállalatirányítási rendszerei közül.

Nincsenek forrásai egy esetleges vírus támadás vagy internetes betörés következményeit kezelni ?

Nem tud vagy nem akar még Windows Vista operációs rendszerre váltani ? A megoldás egy Windows -os ( W95/98/NT/2000/XP/Vista ) TKR.

Nem látja az üzlet pénzügyeit, mert a könyvelés ( pontosabban az ügyviteli vagy vállalatirányítási szoftver ) még nem dolgozta fel a számlákat ?

Ha a szállítás ( Szállítólevél ) , számlázás ( Számla ) , készletnyilvántartás ( Készlet ) , raktárkezelés ( Raktár ) alapfunkciói mellett egyéb folyamatok támogatására is szüksége van, akkor a TKR Cégirányítási Információs Rendszerrek közül a több integrált vállalatirányítási funkciót az Ön rendelkezésére bocsátó nagyobb TKR -eket javasoljuk választani.

Hirtelen nagy bajba került, mert az ügyviteli szoftverét szállító cég átalakult, eladták, felszámolták, megszünt vagy éppen nem tud biztosítani az adott szoftverhez is értő és azzal is foglalkozó munkatársat ?

Az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő Integrált Vállalatirányítási Rendszert szeretne, de nem tud várni addig, amíg a pályázati feltételeknek megfelel ( amennyiben a TKR -t rendeli meg a pályázatában, akkor az eddigi Licenc díj kedvezmények mellett további 10 % -os Licenc díj engedményre számíthat ) vagy a pályázatát megírják és elbírálják ( az esetleg szükséges újabb eszközökre [ PC, operációs rendszer, Pénztárgép ] azért javasoljuk a pályázati források igénybevételét is ) ?

Van már Integrált Vállalatirányítási Rendszere, de csak a könyvelésre és az APEH -re tartozó részeit tudja használni ( ha az a fontosabb most, akkor méginkább a TKR a javaslatom ), míg a valóságos tevékenységei ( megrendelés, beszerzés, gyártás, összeállítás, termelés, raktározás, értékesítés, csomagolás, szállítás ) támogatása azért nem igazán megoldott, habár számlát még lehet kiállítani a szoftverrel.

Az immár több mint 35 éves "TKR Cégirányítási Információs Rendszer" -ek [ Gyártási idő : 2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-2018 ] ( Rendszer típus : TKR-Pénztárgép ; TKR-Pénztárszámítógép [ POS ] ; TKR-Termék ; TKR-Számla ; TKR-Számla és Nyugta ; TKR-Készlet ; TKR-Raktár ; TKR-Termelő ; TKR-Kereskedő ; TKR-Vendéglátó ; TKR-Cégirányítás [ Rendszer fajta : Start , Basic , Standard , Home , Professional , Enterprise ] ) jelenleg nagyon kedvező árakon érhetőek el a www.viszk.hu -n keresztül is, sőt a TKR szoftver -ek üzleti lehetőséghez is hozzásegíthetik.


 

Az általunk létrehozott Cégirányítási rendszer és módszer a vállalkozás sikeres irányításához MINDEN eszközt az Ön rendelkezésére bocsát !

Akar egy 4 éve nem változó és még 4 évig biztosan nem változó szoftvert ? Akarja hogy akár 2999. december. 31 -én is minden funkciója működjön ?

Azért ugye örülne annak is, ha a Teljesen Kész Rendszer ( TKR ) és a Talánegyszer Készenlesz Rendszer ( TKR ) eredményeit és lehetőségeit felhasználva a Tapasztalat Kezelő Rendszer
( TKR )
egyszer csak Tudás Kezelő Rendszer
( TKR )
-ré válna ?

Még mielőtt letöltene egy DEMO TKR szoftvercsomagot, szeretné tudni azt is, hogy hogyan lesz abból Éles TKR szoftver ? Jó volna azt is egyben látni, hogy milyen élesítő szoftver csomagokkal kell rendelkeznie, hogy még egy esetleges szoftver újratelepítést is önállóan el tudjon végezni ?

Már le is töltötte a DEMO TKR szoftvercsomagot, de a telepítéssel ill. a DEMO TKR indításával problémái vannak ?

Minden rendben van, de szeretné ha naprakész lenne az adott TKR változat is ? Esetleg a kimondottan Windows XP -s környezetre ( is ) készült további aktualizáló szoftver csomagra is kiváncsi ?

Szeretné tudni is, hogy a használni kívánt szoftver hogyan kapcsolódik a Windows -hoz ? Elvárja, hogy már a rendszer beüzemelése előtt MINDEN információ a rendelkezésére álljon a MEGRENDELÉS -hez ?

Elvárja azt is, hogy MINDEN lényeges adat a Céggel és a Tevékenységeivel kapcsolatban EGY adatbázis -ban szerepeljen, és azt bármilyen egyéb ( a rendelkezésére álló ) adatkezelő ill. feldolgozó eszközzel - további információ szerzési céllal - önállóan is felhasználhassa
( pl. Excel, Access, SQL ) ?

Úgy gondolja, hogy a Licenc megvásárlása után is kellene folyamatos támogatás a szoftverhez és a rendszerhez ?

MOST nem tervezi, hogy TKR-Licenc -et vásárol, de vannak olyan ügyfelei, barátai, ismerősei akiknek esetleg segíthet a problémáik megoldásában egy TKR-Szoftver -rel, míg Ön jutalékra is igényt tarthat a TKR-Licenc díjból.

A garancia a most ajánlott rendszerekkel kapcsolatban is immár 7. éve a VISZK Bt. számára valóság, mert nem csak a szoftvert és a rendszert használja, hanem a módszert is magáévá tette. VISZK Bt. tulajdonosok, vezetés

Amennyiben nincs elegendő pénze ( de ha akarná azért lenne, csak inkább egy nagyobb vagy jobb TKR -re költené szívesebben azért akkor is ) PC ill. PC hálózat specialistára ( hardveres, számítástechnikus, informatikus szakemberre ), a megoldás akkor egy TKR ( PC -s ill. PC hálózatos rendszer immár 17 éve ).

Ha egy WINDOWS specialistát ( szoftveres, informatikus, windows szoftver mérnök [ lehetőleg Microsoft vizsgákkal ] ) és egy adatbázis kezelő [ SQL ] specialistát nem tud megfizetni ( ha azért megtudna fizetni, de a megspórolt pénz egy részét inkább egy TKR specialistára költené szívesebben azért akkor is ), a megoldás akkor mindenképpen egy TKR ( Windows -os, SQL -es rendszer immár 10 éve ).

Az ügyvitelét mindenképpen szeretné korszerűsíteni és egyszerűsíteni, de sajnos még nem tud angolul ( ha már tud, akkor méginkább ), a megoldás akkor egy TKR ( Windows -os [ most a "Windows XP" a javasolt ] rendszer immár 7 éve ).

Az Önök e-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből, az Internet-ről , az Önök direkt ( névjegykártya, levél, képeslap, FAX , e-mail , stb. ) megkeresésekor, a médiából vagy más legális módon került levelezési listánkba. Ha nem járulnak hozzá, hogy a jövőben ilyen módon megkeressük Önöket, azt kérjük hogy jelezzék ( akár a levél visszaküldésével is ), hogy azonnal ki tudjuk venni Önöket a levelezési listánkból ! Ha levelünkkel zavartuk vagy még valami oknál fogva nem töröltük Önöket a levelezési listánkból a kérésük ellenére , akkor azért az elnézésüket kérjük !

Várva válaszukat ill. jelentkezésüket, további jó munkát és sok sikert kívánunk !

Üdvözlettel :

Bán József

Internet : www.banjozsef.hu


Cím: 9436 Fertőszéplak, Szent Imre utca. 18.

Mobil : 06-30-348-2553
Telefon/Fax : 06-99-370-485
E-mail : bj@viszk.hu

Cégjegyzékszám: 08-06-007170
(1998.01.01.-2016.01.30.)
Adószám: 22499642-2-08


Amennyiben nem kíván további hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR

BJ.hu

Cégirányítás, Vállalatirányítás szinte ingyen és

majdnem azonnal !!!

Studio Termékeim Termék támogatás Kapcsolat Referenciák
   

 

Választék

Kezdőlap

Bemutató

Dokumentáció

Szoftver letöltés

Hírek

Webáruház

Ajándék

 

Költséghatékony

Akar egy jogilag ( magyar, európai, angol-amerikai ) és technikailag is megbízható költséghatékony CÉGIRÁNYÍTÁSI rendszert ?

 

 

További információk, aktualitások

TKR Tanácsadás


Az egyetlen magyar gyártású több mint 35 éves és most is működő és fejlődő Cégirányítási Információs Rendszer.

TKR Enterprise 6.454.400 Ft.

Webáruház

Integrált

Ha MOST tervezi egy Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetését, akkor kezdjen egy TKR Cégirányítási Információs Rendszerrel .

Az általunk létrehozott Cégirányítási rendszer és módszer a vállalkozás sikeres irányításához MINDEN eszközt az Ön rendelkezésére bocsát !

 

Aktuális


A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR

MOST ajándékba kapja a "TKR Cégirányítás 2." elektronikus könyvet .

Már több mint 6000 TKR DEMO letöltés az idén.  

 

Megbízható

Amennyiben egy megbízható számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó szoftvert keres, akkor válasszon a TKR vállalatirányítási rendszerei közül.

Akar egy 4 éve nem változó és még 4 évig biztosan nem változó szoftvert ? Akarja hogy akár 2999. december. 31 -én is minden funkciója működjön ?

 

 

Copyright 2018 Bán József All Rights Reserved.

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR


Amennyiben nem kíván további hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

 

Copyright 2018 Bán József Minden jog fenntartva.    Felhasználási feltételek  Adatvédelem  Szerzői jogok