Kedves Olvasó!

Már most elkezdhet felkészülni a jövőre, hogy Ön legyen a nyerő!


 A Termék Kezelő Rendszertől a Termeléstámogató és Kezelő Rendszeren és a Tartalom Kezelő Rendszeren át, egészen a Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszerig, az összes TKR rendszerváltozat csak az Ön és Vállalkozása hatékonyabbá és eredményesebbé tételének megkönnyítésére készült. A Teljesen Kész Rendszer és a Talánegyszer Készenlesz Rendszer eredményeit és lehetőségeit felhasználva, a Tapasztalat Kezelő Rendszer egyszer csak Tudás Kezelő Rendszerré válik, ha megismeri és használja.

 Az immár több mint 34 éves "TKR Cégirányítási Információs Rendszer" -ek [ 1983-...-2003-2017 ; TKR 10 ; TKR 366 ] ( TKR-Pénztárgép ; TKR-Pénztárszámítógép [ POS ] ; TKR-Termék ; TKR-Számla ; TKR-Készlet ; TKR-Raktár ; TKR-Termelő ; TKR-Kereskedő ; TKR-Vendéglátó ; TKR-Cégirányítás ) jelenleg nagyon kedvező árakon érhetőek el a www.banjozsef.hu -n keresztül is, sőt a TKR szoftver -ek munkalehetőséghez is hozzásegíthetik.

 Gondot jelent a platform megválasztása? Problémát okoz a megfelelő disztribúció alkalmazása? Egy TKR esetén már régen nincs ilyen probléma!


 További információkat találhatnak még a www.banjozsef.hu - n, a www.viszk.hu - n, de természetesen továbbra is szívesen fogadom és veszem a más módon történő megkeresésüket ( e-mail, internet ).

TKR Termék Kezelő Rendszer

Basic

Standard

 Professional

TKR Számlázó Rendszer

 Standard

 Home

 Professional

TKR Számlázó és Nyugtakészítő Rendszer

 Standard

TKR Készletnyilvántartó és Számlázó Rendszer 

 Standard

 Home

 Professional

 Enterprise

TKR Raktári Rendszer

Basic

 Standard

 Professional

TKR Termelésirányítási Rendszer

 Standard

TKR Kereskedelmi Rendszer

Start

Basic

 Standard

TKR Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer

 Standard

TKR Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer

Standard

 Professional

 Enterprise

 Az elektronikus számlázás számlakibocsátónál történő bevezetése nincs hatósági engedélyhez kötve, az adózó maga választja meg ( akár számlánként ) az alkalmazott számlázási módot.

 Az Önök e-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből, az Internet-ről , az Önök direkt ( névjegykártya, levél, képeslap, FAX , e-mail , stb. ) megkeresésekor, a médiából vagy más legális módon került levelezési listámba. Ha nem járulnak hozzá, hogy a jövőben ilyen módon megkeressem Önöket, azt kérem hogy jelezzék ( akár a levél visszaküldésével is ), hogy azonnal ki tudjam venni Önöket a levelezési listámból ! Ha levelemmel zavartam vagy még valami oknál fogva nem töröltem Önöket a levelezési listámból a kérésük ellenére , akkor azért az elnézésüket kérem !

Várva válaszukat ill. jelentkezésüket, további jó munkát és sok sikert kívánok !

Üdvözlettel :

Bán József

Internet : www.banjozsef.hu

E-mail : banjozsef@banjozsef.hu


Amennyiben nem kíván további hírleveleket kapni, kérem kattintson ide!

Üzleti lehetőség

 Akar egyszerűen és olcsón Itt és még számtalan híres helyen egyszerre hirdetni?Média ajánlat ( banjozsef.hu - Hirdetés )
( Megrendelés-Fizetés + 8 hónapon belül )
3 Hét 4 Hét 5 Hét
Név, Link 54 000 Ft 96 000 Ft 180 000 Ft
Szlogen, Link 72 000 Ft 126 000 Ft 288 000 Ft
Szöveg, Link 180 000 Ft 252 000 Ft 512 000 Ft
Logo, Link 320 000 Ft 452 000 Ft 720 000 Ft
Banner, Link 404 000 Ft 548 000 Ft 980 000 Ft

További információ és Megrendelés e-mailben Otthon is végezhető munka. Csak egy   PC , egy   Windows   és Internet ill. e-mail   kell   hozzá.  Minden  dokumentáció   és   TKR-Szoftver elérhető  a  www.banjozsef.hu   -  n   keresztül. A siker díj ( jutalék ) egy TKR  Licenc   megrendelése   esetén a licencdíj 30% -a. Minden más ( pl. PC, Windows , egyéb  szoftverek ,  stb.  ) -   a   TKR -  t   közvetlenül nem   érintő  -  tevékenységre  Önállóan ( a forgalmazó támogatásával ) lehet vállalkozni.

 További információkat találhat még a www.banjozsef.hu/uzlet oldalamon is, de természetesen indulásképpen mindenképpen a www.banjozsef.hu oldalat ajánlom a figyelmébe.

TKR CÉGIRÁNYÍTÁS,TERMELÉSIRÁNYÍTÁS szinte ingyen és majdnem azonnal!

   Szívesen látok barátot, ismerőst és minden érdeklődőt a   Bán József   közösségi oldalamon is, ahova a  www.banjozsef.hu -n és egyéb helyeken kívül a www.banjozsef.hu/regisztracio címen is be lehet lépni.  Természetesen a regisztráció nem jelenti azt, hogy azonnal bombázni fogom az ajánlataimmal.  A regisztrációkat és ismerősnek jelöléseket előre is köszönöm és persze nem tartok nyilván senkit és nem is kérek senkitől semmit. Szeretettel várok mindenkit a bjSql oldalamon is, ahova ITT is be lehet lépni. >>>   Bán József   banjozsef.hu   Józsi          A tájékozódáshoz ajánlom még a figyelmébe a következő videót is.     TKR Képek 2012.8.25.