www.banjozsef.hu

Minden TKR rendszerre vonatkozó alap Dokumentáció    Aktuális, Akciós TKR-Licenc árlista    TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) Vételi Procedúra     TKR Termék / Szolgáltatás Megrendelő    TKR-Licenc ( Az Egyszeri, TKR szoftver használatbavétel feltételei )    TKR-Licenc(e) ( Az Egyszeri, TKR szoftver használatbavétel feltételei kicsit bővebben )

 Word Dokumentum Nézegető - Nyomtató : Word Viewer

 .PDF Dokumentum Nézegető - Nyomtató : Acrobat - Adobe Reader

A .PDF nézegető gyártó oldala

 Excel Táblázat Nézegető - Nyomtató : Excel Viewer

Adatállomány - Adabázis kezelő ( mentő ) :

Filzip ( tömörítő - archiváló )

TKR Adatmentés : tkr-zip_hu.exe

 
T
ermék típus

"TKR Cégirányítási Információs Rendszer" -ek [ 1983-...-2003-2020 ; TKR 10 ; TKR 366 ] ( TKR-Pénztárgép ; TKR-Pénztárszámítógép [ POS ] ; TKR-Termék ; TKR-Számla ; TKR-Számla és Nyugta ; TKR-Készlet ; TKR-Raktár ; TKR-Termelő ; TKR-Kereskedő ; TKR-Vendéglátó ; TKR-Cégirányítás )

TKR Választék

banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpláza, tkr pláza, TKR, BJ, BJ_TOOLS, TKR_TOOLS, tkrmobil, tkrxml, tkrmost, tkrnet, személymenedzselés, tkrpédia, tkredzés, tkrdroidTKR Pláza banjozsef.hu - tkrplaza, tkrpláza, tkr pláza, TKR, Bjsoft, TKR, TKR 366, bjSql, bjblog

Árlista

TKR Termék / Szolgáltatás árlisták : TKR-Arlistak.exe

TKR Szolgáltatási szerződés : TKR-Szolgaltatas.pdf

TKR Partner : TKR-Komplett

  TKR-Help

TKR Cégirányítási Információs Rendszerek

TKR 366/10 szoftvercsomagokTKR Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer

TKR 366 alap szoftvercsomag telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )

(  Ha bármilyen oknál fogva nem jön létre a C:\ könyvtárban az ABC és a TKR_R6 könyvtár { vagy csak új ill. DEMO rendszerről van szó } , akkor csak meg kell keresni a kicsomagolás cél könyvtárában a C:\TKR... -ban [ a ... sokféle lehet ] az ABC és a TKR_R6 könyvtárat és be kell másolni a C:\ könyvtárba [ természetesen ha már van egy létező és a jövőben még szükséges ABC és TKR_R6 könyvtár, akkor azt át kell nevezni valami más névre, ha a tartalmát meg szeretnénk őrizni pontosan annak, ami volt ] és máris indulhat a TKR 2020 [ és természetesen bármelyik másik vTKR -es telepítő ] , ami után már létre is fog jönni egy aktuális TKR 2020 -as ÉLES rendszer [ amiben csak a 100 bizonylatos korlát fog létezni a részemről ] . Természetesen ahhoz, hogy a TKR szolgáltatásait [ Fő funkcióit ] minden probléma nélkül elérjük, továbbra is a virtuális DOS vagy DOS emuláció [ értelemszerüen a működő NTVDM, a DOSBox ill. a vDOS { a vDOSPlus -t élesben nem ajánlom most - habár az is rendben működik-, de jelenleg nem használom } jobb ha már létezik ] telepítésével, beüzemelésével és tesztelésével javaslom a kezdést, habár nálam szinte pár percbe került csak és azóta sincs semmi probléma velük. )

banjozsef.hu - tkr, vTKR, tkrstory, tkrnet, személymenedzselés, tkrmost, tkrpédia, tkredzés, tkrdroid, tkrxmlTKR 2020 banjozsef.hu - Bjsoft, TKR, TKR 366, bjSql, bjblog

 Felhasználói Kézikönyv I.    FK II.    FK III.    FK IV.    FK V.    változás

TKR - Windows XP/7/8/8.1/10 kapcsolat ( config ; autoexec ; path [ set ] ) :  TKR-Window.pdf

banjozsef.hu - tkrstory, tkrnet, személymenedzselés, tkrmost, tkrpédia, tkredzés, tkrdroid, tkrxmlTKR-Készlet Enterprise banjozsef.hu - Bjsoft, TKR, TKR 366, bjSql, bjblog

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       

Nem látja az üzlet pénzügyeit, mert a könyvelés ( pontosabban az ügyviteli vagy vállalatirányítási szoftver ) még nem dolgozta fel a számlákat ?

BJ.hu - TKR-CÉGIRÁNYÍTÁS, TKR-TERMELÉSIRÁNYÍTÁS szinte ingyen és majdnem azonnal !!!   

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR

(c) COPYRIGHT 1983 - 2020 ALL RIGHTS RESERVED - Bán József

 

TKR Tartalom Kezelő Rendszer


Ha most csak néhány TKR rendszerelemre kíváncsi ízelítőképpen, akkor a TKR-DEMO Önnek készült.

  Felhasználói Kézikönyv      Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )          TKR szoftver csomag választék

Csak letölti és beüzemeli, aztán megy minden mint a karikacsapás.

Windows XP/Vista/7/RT/8/8.1/10 esetén, ha az én környezeti beállításaimat (   config.sys   autoexec.bat   config.nt   autoexec.nt  )
akarja használni, akkor csak futtassa le a TKR-AUTO -t.

Amennyiben valami gond volt a telepítési környezetben, akkor a TKR-Window a megoldás.


     Ön meg Mi, meg hogy, meg miért ( meg Te, meg én, meg Mi, aztán meg ... ) !?.     

 A rendszer bármilyen vállalkozás ( cég, magánszemély ) számára ajánlott, legyen az termelő, gyártó, kereskedő, vendéglátó, szolgáltató vagy akár mindegyik is ill. egyik sem . Az egyes típusok kimondottan magánszemélyek számára ( HOME ) is készültek, de az egyes részek ill. részrendszerek nem csak az üzleti tevékenység folytatásában lehetnek a segítségünkre. A rendszer többfajta összeállításban ( TKR-Termék , TKR-Számla , TKR-Számla és Nyugta, TKR-Készlet, TKR-Raktár, TKR-Termelő, TKR-Kereskedő, TKR-Vendéglátó, TKR-Cégirányítás ) és többfajta kiépítésben ( Start, Basic, Standard, Home, Professional, Enterprise ) is elérhető, ezáltal biztosítva az egyes vállalkozások egyediségéből adódó választási lehetőséget akár a bevezetés , de akár a felhasználás tekintetében is. Az egyes rendszertípusok magja és az elérhető adatbázis azonos , ezáltal biztosítható az átjárhatóság az egyes rendszerváltozatok között. A szoftverek működnek Windows 10 Home/Pro operációs rendszerek felett és WINDOWS ill. LINUX hálózati operációs rendszerek esetén is. A rendszerek a könyveléshez szükséges információkat nem csak papír, hanem elektronikus formában is biztosítják.


>>TKR Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer    TKR Cégirányítási Információs Rendszer   TKR Cégirányító és Személymenedzselő Rendszer    TKR Enterprise

Bán József ( Bjsoft )

A rendszer részei :

- Futtató rendszer

- Jogosultság kezelő rendszer

- Alapadat kezelés

- Technológia

- Készlet nyilvántartás

- Megrendelés kezelés

         -     Vevői ajánlat

         -     Vevői megrendelés

 

 


Termék fajta

 

(c ) COPYRIGHT 1983 - 2020 ALL RIGHTS RESERVED Bán József

 

TKR Tartalom Kezelő Rendszer

VISZK.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

CÉGIRÁNYÍTÁS, TERMELÉSIRÁNYÍTÁS szinte ingyen és majdnem azonnal !

TKR Cégirányítási Információs Rendszer -ek


Akar egy jogilag ( magyar, európai, angol-amerikai ) is megbízható és költséghatékony CÉGIRÁNYÍTÁSI rendszert ?

Elege van már az újabb és újabb szoftver változatokból ( 95/97/98/2000/2001/2003/2006/2007/.... ) és verziókból ( 1.0., 3.0., 3.3., 5.0, 5.5, 6., 6.22., 7., 11, ... ) és szeretne már egy változatlan rendszert ?

Ha MOST tervezi egy Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetését, akkor kezdjen egy TKR Cégirányítási Információs Rendszerrel .

Amennyiben egy megbízható számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó szoftvert keres, akkor válasszon a TKR vállalatirányítási rendszerei közül.

Nem látja az üzlet pénzügyeit, mert a könyvelés ( pontosabban az ügyviteli vagy vállalatirányítási szoftver ) még nem dolgozta fel a számlákat ?

BJ.hu - TKR-CÉGIRÁNYÍTÁS, TKR-Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Hirtelen nagy bajba került, mert az ügyviteli szoftverét szállító cég átalakult, eladták, felszámolták, megszünt vagy éppen nem tud biztosítani az adott szoftverhez is értő és azzal is foglalkozó munkatársat ?

Az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő Integrált Vállalatirányítási Rendszert szeretne, de nem tud várni addig, amíg a pályázati feltételeknek megfelel ( amennyiben a TKR -t rendeli meg a pályázatában, akkor az eddigi Licenc díj kedvezmények mellett további 10 % -os Licenc díj engedményre számíthat ) vagy a pályázatát megírják és elbírálják ( az esetleg szükséges újabb eszközökre [ PC, operációs rendszer, Pénztárgép ] azért javasoljuk a pályázati források igénybevételét is ) ?

BJ.hu - TKR-CÉGIRÁNYÍTÁS, TKR-Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Van már  Integrált Vállalatirányítási Rendszere, de csak a könyvelésre és az NAV-ra tartozó részeit tudja használni ( ha az a fontosabb most, akkor méginkább a TKR a javasolt rendszer ), míg a valóságos tevékenységei ( megrendelés, beszerzés, gyártás, összeállítás, termelés, raktározás, értékesítés, csomagolás, szállítás ) RSS : https://tkr.freeblog.hu/feed/ támogatása azért nem igazán megoldott, habár számlát még lehet kiállítani a szoftverrel.

TKR Termék Kezelő Rendszer

TKR-Termék

Basic

Standard

 Professional

( 2006.április )

2006.04.04.

( 2005.december )

2005.12.18.

( 2006.április )

2006.04.04.

                                                                                              

                                                                                 39.197 Ft                    57.600 Ft             79.200 Ft    

Termék leírás : TKR-Termek Basic.html TKR-Termek Standard.html TKR-Termek Professional.html

TKR-Termék Basic Felhasználói Kézikönyv: tkr-btk-v621.pdf ( 1,88 Mb )

TKR-Termék Standard Felhasználói Kézikönyv: TKR-Termek Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe(1,49 Mb)

TKR-Termék Professional Bemutató: TKR-MIT.pdf(174 Kbyte )

Kinek ?

 
      ...
       Minden vállalkozásnak és magánszemélynek, aki készlet nyilvántartást nem vezet ill. azt       nem a TKR -el kívánja megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet a TKR -el       akarja kiállítani.       ...

Mit ?

 
      ...
       Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható        formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is. A bizonylatok bármikor       újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a       kapcsolatok ( termék - alkatrész ; szolgáltatás -anyag ) is karbantharthatóak. A termékek       több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.       A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető       róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak ( pl. munkaszám , gyáriszám ,       IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak       nyomtatóra hanem képernyőre , diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös       továbbfeldolgozáshoz ).       ...

Miből ?

 
      ...
       A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van       automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az ISBN szám ( könyv ) alapján       automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód. Az automatikusan kötelező       jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill.       régebbi rendszerváltozatokból a még szükséges ill. érdekes funkciók integrálása ( az       interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ). Az alap nyomtatási mód megválasztási       lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is       támogatott. Bármilyen Windows operációs rendszer ( minimum W95 ) felett működik, sőt       a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és LINUX is.       A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugaras )       szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás vonalkód alapján is       történhet. Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség       is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén automatikusan képződik       a saját EAN 13 -as Vonalkód ).       ...

TKR Számlázó Rendszer

TKR-Számla

 Standard

( 2004. augusztus )

2005.09.07.

 Home

( 2004. december )

2005.09.07.

 Professional

( 2003. október )

2005.09.07.

                                                                                              

                                                                                 103.198 Ft                    239.998 Ft             400.003 Ft    

Termék leírás : TKR-Szamla Standard.html TKR-Szamla Home.htm TKR-Szamla Professional.html

TKR-Számla Standard : TKR-Szamla Standard(10,6 Mb)

 TKR-Számla Home Felhasználói Kézikönyv :TKR-Szamla Home-Felhasznaloi Kezikonyv.exe(1,83 Mb)

TKR-Számla Professional Felhasználói Kézikönyv : TKR-Szamla Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe(1,86 Mb)

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak és magánszemélynek, aki készlet nyilvántartást nem vezet ill. azt nem    a TKR -el kívánja megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet ill. értékesítéskor    a számlát a TKR -el akarja kiállítani. Szolgáltatások esetén a számla mellett az esetlegesen    kapcsolódó termékekről is készülhet automatikusan egy belső bizonylat. A HOME változat esetén    a bizonylat azonosítás nem csak adószám, hanem pl. adóazonosító jel, egyéb azonosító alapján    is történhet ill. lehetőség van további ( az alap azonosítókon - név, cím, telefon, FAX - kívüli )    adatokat is megadni.    ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el , hanem szabadon továbbfeldolgozható formában    ( pl. dBase , Excel , Word , HTML [ Internet ] , stb. ) is. A bizonylatok bármikor    újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez    a kapcsolatok ( termék - alkatrész ; szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak.    A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése    is megoldott. A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat    készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak ( pl. munkaszám ,    gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás    nem csak nyomtatóra hanem képernyőre , diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es,    Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( Windows 10 Home/Pro ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és    LINUX is.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

TKR Számlázó és Nyugtakészítő Rendszer

TKR-Számla és Nyugta

 Standard

( 2003. július )

2005.09.08.

                                                                  

                                                                                                      944.006 Ft    

Termék leírás : TKR-Szamla es Nyugta Standard.html

TKR-Számla és Nyugta: TKR-Szamla es Nyugta (12,0 Mb)

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak, aki készlet nyilvántartást nem vezet ill. azt nem a TKR -el kívánja    megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet ill. értékesítéskor a számlát a    TKR -el akarja kiállítani.Szolgáltatások esetén a számla mellett az esetlegesen kapcsolódó    termékekről is készülhet automatikusan egy belső bizonylat. NYUGTA ( Kézi , Pénztárgépes )    adásakor a TKR -el készíthetünk egy szállítólevelet is, amin szerepelnek a Termékek    lényegesebb adatai is( javasolt a fordított sorrend , vagyis először TKR -es szállítólevél, majd    kézi ill. gépi NYUGTA ).    ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is.    A bizonylatok bármikor újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a kapcsolatok ( termék - alkatrész ;    szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak. A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.    A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak    ( pl. munkaszám , gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak nyomtatóra hanem képernyőre ,     diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( Windows 10 Home/Pro ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és    LINUX is.    A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugras ) szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás    vonalkód alapján is történhet.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

TKR Készletnyilvántartó és Számlázó Rendszer

TKR-Készlet

 Standard

( 2004. augusztus )

2005.09.06.

 Home

( 2004. augusztus )

2005.09.08.

Professional

( 2003. július )

2005.09.03.

 Enterprise

( 2005. december )

2005.11.23.

                                                                                           

                                             940.800Ft                    1.031.296 Ft                1.038.400 Ft                  1.051.200 Ft 

Termék leírás : TKR-Keszlet Standard.htm TKR-Keszlet Home.htm TKR-Keszlet Professional.htm TKR-Keszlet Enterprise.htm

TKR-Készlet Professional

TKR-Készlet Professional --> letöltés --> tkr-keszlet-professional.exe ( 13,9 Mb )

Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )

TKR-Készlet Standard : TKR Készlet Standard( 13,6 Mb)

 TKR-Készlet Home Felhasználói Kézikönyv :TKR-Keszlet Home-Felhasznaloi Kezikonyv.exe (2,32 Mb)

TKR-Készlet Professional :tkr-keszlet-professional.exe( 13,9 Mb)

TKR-Készlet Enterprise : tkr-keszlet-enterprise.exe ( 21,2 Mb )

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak és magánszemélynek, aki készlet nyilvántartást vezet ill. azt a    TKR -el kívánja megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet ill. értékesítéskor    a számlát a TKR -el akarja kiállítani. Szolgáltatások esetén a számla mellett az esetlegesen    kapcsolódó termékekről is készülhet automatikusan egy belső bizonylat.NYUGTA ( Kézi,    Pénztárgépes ) adásakor a TKR -el készíthetünk egy szállítólevelet is, amin szerepelnek a    termékek lényegesebb adatai is ( javasolt a fordított sorrend, vagyis először TKR -es    szállítólevél, majd kézi ill. gépi NYUGTA ). A HOME változat esetén a bizonylat azonosítás    nem csak adószám, hanem pl. adóazonosító jel, egyéb azonosító alapján is történhet ill.    lehetőség van további ( az alap azonosítókon - név,cím,telefon,FAX - kívüli ) adatokat    is megadni. Gyártás ill. összeállítás esetén automatikusan készül az alkatrészről is a    belső bizonylat , míg szétbontás ill. szétszerelés esetén hasonlóan átvezetésre kerül a    készleten az alkatrész készletváltozás is.    ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is.    A bizonylatok bármikor újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a kapcsolatok ( termék - alkatrész ;    szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak. A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.    A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak    ( pl. munkaszám , gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak nyomtatóra hanem képernyőre ,     diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( Windows 10 Home/Pro ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és    LINUX is.    A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugras ) szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás    vonalkód alapján is történhet.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

TKR Raktári Rendszer

TKR-Raktár

Basic

( 2005. december )

2005.12.14.

  Standard

( 2003. július )

2005.09.08.

 Professional

( 2003. szeptember )

2005.09.10.

                                                                                              

                                                                                 960.243 Ft                    1.036.795 Ft             1.782.402 Ft    

Termék leírás : TKR-Raktar Basic.htm TKR-Raktar Standard.htm TKR-Raktar Professional.htm

 TKR-Raktár Basic Felhasználói Kézikönyv : TKR-Raktar Basic-Felhasznaloi Kezikonyv.exe ( 2,50 Mb )

TKR-Raktár Standard Felhasználói Kézikönyv : TKR-Raktar Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe ( 2,95 Mb )

TKR-Raktár Professional Felhasználói Kézikönyv : TKR-Raktar Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe ( 3,41 Mb )

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak, aki készlet nyilvántartást vezet ill. azt a TKR -el kívánja megoldani    és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet ill. értékesítéskor a számlát a TKR -el akarja    kiállítani.Szolgáltatások esetén a számla mellett az esetlegesen kapcsolódó termékekről is készülhet    automatikusan egy belső bizonylat.NYUGTA ( Kézi , Pénztárgépes ) adásakor a TKR -el készíthetünk    egy szállítólevelet is, amin szerepelnek a Termékeink lényegesebb adatai is ( javasolt a fordított    sorrend, vagyis először TKR -es szállítólevél , majd kézi ill. gépi NYUGTA ). Gyártás ill. összeállítás    esetén automatikusan készül az alkatrészről is a belső bizonylat , míg szétbontás ill. szétszerelés    esetén hasonlóan átvezetésre kerül a készleten az alkatrész készletváltozás is. A BASIC változat    esetén a Kiszállítás és az Értékesítés funkciók nem elérhetőek, helyette az Egyéb készlet csökkenés    mozgás felhasználható, ha mégis teljeskörű készlet nyilvántartást akarunk a TKR -el megvalósítani.    ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is.    A bizonylatok bármikor újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a kapcsolatok ( termék - alkatrész ;    szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak. A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.    A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak    ( pl. munkaszám , gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak nyomtatóra hanem képernyőre ,     diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( minimum W95 ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet NOVELL , WINDOWS és    LINUX is.    A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugras ) szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás    vonalkód alapján is történhet.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

TKR Termelésirányítási Rendszer

TKR-Termelő

 Standard

( 2004. június )

2005.09.11.

                                                                          

                                                                                2.025.600 Ft 

Termék leírás : TKR-Termelo Standard.htm

 TKR-Termelő Standard Felhasználói Kézikönyv : TKR-Termelo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe ( 3,45 Mb )

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan termelő tevékenységet végző vállalkozásoknak, ahol    a Technológia - művelet és darabjegyzék - és a Termelési - Gyártási - Értékesítési terv [ Vevői    -> üzemi Megrendelés ] karbantartása is fontos ), aki készlet nyilvántartást vezet ill. azt    a TKR -el kívánja megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet ill. értékesítéskor    a számlát a TKR -el akarja kiállítani. Szolgáltatások esetén a számla mellett az esetlegesen    kapcsolódó termékekről is készülhet automatikusan egy belső bizonylat.NYUGTA ( Kézi , Pénztárgépes )    adásakor a TKR -el készíthetünk egy szállítólevelet is, amin szerepelnek a termékeink lényegesebb    adatai is( javasolt a fordított sorrend, vagyis először TKR -es szállítólevél , majd kézi ill. gépi NYUGTA ).    Gyártás ill. összeállítás esetén automatikusan készül az alkatrészről is a belső bizonylat , míg szétbontás    ill. szétszerelés esetén hasonlóan átvezetésre kerül a készleten az alkatrész készletváltozás is.    ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is.    A bizonylatok bármikor újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a kapcsolatok ( termék - alkatrész ;    szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak. A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.    A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak    ( pl. munkaszám , gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak nyomtatóra hanem képernyőre ,     diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( Windows 10 Home/Pro ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és    LINUX is.    A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugras ) szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás    vonalkód alapján is történhet.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

TKR Kereskedelmi Rendszer

TKR-Kereskedő

Start

( 2006. augusztus )

2006.08.24.

Basic

( 2006. augusztus )

2006.08.12.

 Standard

( 2003. augusztus )

2005.09.13.

                                                                                            

                                                2.361.600 Ft                  2.404.800 Ft             2.739.600 Ft

Termék leírás : TKR-Kereskedo Start.html   TKR-Kereskedo Basic.html   TKR-Kereskedo Standard.htm

 

TKR-Kereskedő Start ( Teljes ) tkr-kereskedo-start.exe ( 18,6 Mbyte )

Kiadva : 2006. augusztus     Módosítva : 2006.08.24.     Létrehozva : 2006.08.24.

Feltöltve : 2006.08.26.

TKR-Kereskedő Basic ( Teljes ) tkr-kereskedo-basic.exe ( 23,4 Mbyte )

Kiadva : 2006. augusztus     Módosítva : 2006.08.12.     Létrehozva : 2006.08.12.

Feltöltve : 2006.12.04.

 TKR-Kereskedő Standard Felhasználói Kézikönyv : TKR-Kereskedo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe( 3,63 Mb )

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan kereskedelmi tevékenységet [ kisker,nagyker ] végző vállalkozásoknak,    ahol a Megrendelés - vevői - karbantartása mellett a Vevői ajánlatok nyilvántartása is fontos ), aki készlet    nyilvántartást vezet ill. azt a TKR -el kívánja megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet    ill. értékesítéskor a számlát a TKR -el akarja kiállítani.Szolgáltatások esetén a számla mellett az esetlegesen    kapcsolódó termékekről is készülhet automatikusan egy belső bizonylat.NYUGTA ( Kézi , Pénztárgépes ) adásakor a    TKR -el készíthetünk egy szállítólevelet is, amin szerepelnek a Termékeink lényegesebb adatai is( javasolt a    fordított sorrend, vagyis először TKR -es szállítólevél , majd kézi ill. gépi NYUGTA ).Gyártás ill. összeállítás    esetén automatikusan készül az alkatrészről is a belső bizonylat, míg szétbontás ill. szétszerelés esetén hasonlóan    átvezetésre kerül a készleten az alkatrész készletváltozás is.    ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is.    A bizonylatok bármikor újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a kapcsolatok ( termék - alkatrész ;    szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak. A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.    A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak    ( pl. munkaszám , gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak nyomtatóra hanem képernyőre ,     diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( Windows 10 Home/Pro ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és    LINUX is.    A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugras ) szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás    vonalkód alapján is történhet.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

TKR Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer

TKR-Vendéglátó

 Standard

( 2003. július )

2005.09.14.

                                                                          

                                                                                 3.123.000 Ft 

Termék leírás : TKR-Vendeglato Standard.htm

TKR-Vendéglátó Standard Felhasználói Kézikönyv : TKR-Vendeglato Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe( 3,77 Mb )

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan vendéglátós tevékenységet végző vállalkozásoknak, ahol    a Megrendelés - vevői [ vendég ] rendelés - karbantartása is fontos ), aki készlet nyilvántartást    vezet ill. azt a TKR -el kívánja megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet    ill. értékesítéskor a számlát a TKR -el akarja kiállítani.Szolgáltatások esetén a számla mellett    az esetlegesen kapcsolódó termékekről is készülhet automatikusan egy belső bizonylat.NYUGTA ( Kézi ,    Pénztárgépes ) adásakor a TKR -el készíthetünk egy szállítólevelet is, amin szerepelnek a Termékeink    lényegesebb adatai is( javasolt a fordított sorrend, vagyis először TKR -es szállítólevél , majd kézi    ill. gépi NYUGTA ).Gyártás ill. összeállítás ( sütés, főzés ) esetén automatikusan készül az alkatrészről    is a belső bizonylat , míg szétbontás ill. szétszerelés ( felhasználás, hasznosítás ) esetén hasonlóan    átvezetésre kerül a készleten az alkatrész ( nyersanyag, hozzávaló ) készletváltozás is. ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is.    A bizonylatok bármikor újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a kapcsolatok ( termék - alkatrész ;    szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak. A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.    A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak    ( pl. munkaszám , gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak nyomtatóra hanem képernyőre ,     diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( Windows 10 Home/Pro ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és    LINUX is.    A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugras ) szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás    vonalkód alapján is történhet.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

 TKR Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer

TKR

Standard

( 2004. február )

2005.09.19.

 Professional

( 2004. június )

2005.09.20.

 Enterprise

( 2004. december )

2005.09.20.

                                                                                                                                                             

                3.000.000 Ft                                  3.126.400 Ft                      3.227.200 Ft

Termék leírás : TKR Standard.htm TKR Professional.htm TKR Enterprise.htm

TKR Standard Felhasználói Kézikönyv : TKR Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe ( 3,67 Mb )

TKR Professional Felhasználói Kézikönyv : TKR Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe( 3,76 Mb )

TKR Enterprise Felhasználói Kézikönyv : TKR Enterprise-Felhasznaloi Kezikonyv.exe ( 3,96 Mb )

----------------------------------------------------------------------------------------------

                 Telepítés segítő :  tkr-window_hu.exe ( 1,63 Mbyte )

( Ha a normál telepítés után mégsem indul a TKR !!! )

A szükséges és javasolt rendszerkörnyezeti ( config , autoexec ) beállítások végrehajtása mellett az azok leírását is tartalmazza !

Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan tevékenységet végző vállalkozásoknak, ahol a    Technológia - művelet és darabjegyzék - és a Termelési - Gyártási - Értékesítési terv    [ Vevői [ vendég, felhasználó ] -> üzemi, bolti Megrendelés ] karbantartása is fontos , továbbá    a Vevői ajánlatok nyilvántartására is szükség van ), aki készlet nyilvántartást vezet ill. azt    a TKR -el kívánja megoldani és a termékei kiszállításakor a szállítólevelet ill. értékesítéskor    a számlát a TKR -el akarja kiállítani. Szolgáltatások esetén a számla mellett az esetlegesen    kapcsolódó termékekről is készülhet automatikusan egy belső bizonylat.NYUGTA ( Kézi , Pénztárgépes )    adásakor a TKR -el készíthetünk egy szállítólevelet is, amin szerepelnek a Termékeink lényegesebb    adatai is( javasolt a fordított sorrend, vagyis először TKR -es szállítólevél , majd kézi ill. gépi NYUGTA ).    Gyártás ill. összeállítás ( sütés, főzés , összeszerelés, csomagolás )esetén automatikusan készül az    alkatrészről is a belső bizonylat , míg szétbontás ill. szétszerelés esetén hasonlóan átvezetésre kerül    a készleten az alkatrész ( nyersanyag, hozzávaló, alapanyag, segédanyag ) készletváltozás is.    ...

Mit ?

 
   ...
    Az "Árlista" nem csak papíron készíthető el, hanem szabadon továbbfeldolgozható formában ( pl. dBase, Excel, Word, HTML [ Internet ], stb. ) is.    A bizonylatok bármikor újranyomtathatóak és a Termék ( gyártás - összeállítás ) - Szolgáltatás értékesítéséhez a kapcsolatok ( termék - alkatrész ;    szolgáltatás - anyag ) is karbantharthatóak. A termékek több fogyasztói árral is rendelkezhetnek és az akciók és engedmények kezelése is megoldott.    A bizonylatok automatikus azonosítóval rendelkeznek és bármikor másolat készíthető róluk. Az azonosító mellett egyéb adatok is megadhatóak    ( pl. munkaszám , gyáriszám , IMEI szám , stb. ) ill. megjegyzés is fűzhető a bizonylatokhoz. A nyomtatás nem csak nyomtatóra hanem képernyőre ,     diszkre , fájlba is történhet ( pl. Excel -es, Word -ös továbbfeldolgozáshoz ).    ...

Miből ?

 
   ...
    A vonalkódra való azonosítás a rendszerben mindenhol elérhető, sőt lehetőség van automatikusan u.n. saját EAN 13 -as vonalkódot is képezni. Az    ISBN szám ( könyv ) alapján automatikusan képződik a szabványos EAN 13 -as vonalkód.    Az automatikusan kötelező jogszabályi módosítások ( NAV, NGM ) átvezetése mellett időközönként a nagyobb ill. régebbi rendszerváltozatokból a    még szükséges ill. érdekes funkciók integrálásra ( az interneten keresztül elérhető TKR-upgrade-update ) kerülnek.    Az alap nyomtatási mód megválasztási lehetőség ( karakteres ill. Windows -os grafikus ) mellett a vegyes üzemmód is támogatott. Bármilyen    Windows operációs rendszer ( Windows 10 Home/Pro ) felett működik, sőt a hálózatos rendszerek esetén a szerver szoftver lehet WINDOWS és    LINUX is.    A Pénztárgépeket a nyugtához adható többfajta ( mátrix, blokk, lézer, tintasugras ) szállítólevéllel támogatja a mellett , hogy a termék azonosítás    vonalkód alapján is történhet.    Kiegészítő modullal az EAN 13 -as saját vonalkód nyomtatási lehetőség is megoldott ( 6 pozíciós numerikus termék azonosító esetén    automatikusan képződik a saját EAN 13 -as Vonalkód ).    Kézi számlák rögzítésére is lehetőség van ( szolgáltatásként még részletezni sem kell az ügyet, de az anyagköltség és munkadíj is csak két tétel ).    A szoftver "Számla adminisztrációs" moduljában lehetőség van a számlák minősítésére is ( rontott, kintlevőség, folyamatban, teljesített, stb. ).    ...

 

              

TKR-Szoftver letöltés

TKR-Dokumentáció


Kinek ?

 
   ...
    Minden vállalkozásnak és magánszemélynek, aki TKR -t használt, használ ill. tervezetten használni fog, de annak is    aki csak a téma ( Termelésirányítás, Kereskedelem, Cégirányítás, Vállalatirányítás, Számítástechnika, Informatika,    Internet, Információs Rendszer ) iránt érdeklődik, javasolt egy ( ha nem is időközönként ) eredeti és aktuális    változat( Dokumentációk, Szoftverek, Információk ).    ...

TKR P.K.R.P.I. ( Pénztárgép Kezelő Rendszer Pénztárgép Interface ) Felhasználói Kézikönyv :

TKR-PTGX-V2007 Felhasználói Kézikönyv ( 445 kByte )

-------------------------------------------------------------------------------------------

 TKR Kiegészítők :

( Előtte egy teljes TKR változatot be kell üzemelni !!! )

 

Pénztárgép Interface :

Pénztárgép Interface Beállítás : tkr-ptgp.exe ( 1,10 Mbyte )

Kiadva : 2003. július    Módosítva : 2006.11.08.    Létrehozva : 2007.01.29.

  TKR Pénztárgép Kezelő Rendszer V2007 tkr-ptgx-v2007.pdf

Segéd funkciók :

TKR Adatmentés : tkr-zip_hu.exe ( 1,20 Mbyte )

Kiadva : 2001. január    Módosítva : 2007.08.7.    Létrehozva : 2007.03.30.

FilZip ( tömörítő program )

TKR-Dokumentáció Nézegetők :

.doc ( Wordview <-->Winword ) Nézegető : tkr-doc.exe ( 3,76 Mbyte )

Word Viewer : Word Viewer

.PDF Dokumentum Nézegető - Nyomtató : Acrobat - Adobe Reader

A .PDF nézegető gyártó oldala

.xls Nézegető : tkr-xls.exe ( 3,73 Mbyte )

Excel Viewer : Excel Viewer

.tkr ( .dbf , .xls ; .prn ; .txt ; .tkr ) Nézegető : tkr-txt.exe ( 791 kByte )

-------------------------------------------------------------------------------------------

TKR Aktualizálás : tkr-upgrade-update_hu.exe ( 1,70 Mb )

Változás :  valtozas-tkr-upgrade-update.txt ( 8,85 kByte )

Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )

TKR Aktualizálás ( Windows XP ) : tkr-upgrade-update-xp.exe ( 543 kByte )

Változás :  valtozas-tkr-upgrade-update-xp.txt ( 2 kByte )

-------------------------------------------------------------------------------------------

TKR Dokumentáció : tkr-doku_hu.exe ( 2,69 Mbyte )

  TKR-Help

Termék egyezőség - különbség : termek-osszevetes.htm

-------------------------------------------------------------------------------------------

TKR Élesítők a Web -en !!!

TKR Adatbázis Élesítés : tkr-adatbazis-elesites.exe

TKR Bizonylat Élesítés !!


A 100 bizonylatos korlát feloldása !


TKR Bizonylat Élesítés ( belső ): tkr-bizonylat-belso.exe

TKR Bizonylat Élesítés ( külső - kiszállítás ): tkr-bizonylat-kulso-kiszallitas.exe

TKR Bizonylat Élesítés ( külső - nyugta ): tkr-bizonylat-kulso-nyugta.exe

TKR Bizonylat Élesítés ( külső - számla ): tkr-bizonylat-kulso-szamla.exe

TKR Bizonylat Élesítés ( külső - végszámla ): tkr-bizonylat-kulso-vegszamla.exe

-------------------------------------------------------------------------------------------

A rendszer jellemzői :- cikkelemes ( max. 20 karakteres termék azonosító ) készletnyilvántartás

- többszintű csoportosítási rendszer ( termék csoport - főcsoport - monitoring )

- készlet vezetés mennyiségben és értékben ( súlyozott átlag beszerzési áron )

- szolgáltatás - szolgáltatás anyagfelhasználással automatikus kezelése

- "egyszerű" - egyszintű - gyártás ( összeállítás - szétbontás ) automatikus kezelése

- vonalkódos azonosítási lehetőség

- a papír alapu számla mellett az elektronikus számla lehetősége is megoldott ( technikailag )

- pénztárgépes kapcsolat ( választhatóan ) a nyugta készítéshez ( szállítólevéllel )

- egyszerű telepítés és üzemeltetés ( a gyártó támogatásával )

- egységes kezelőfelület

- egyszerű kezelés

 

A rendszer részei :

- Futtató rendszer

- Jogosultság kezelő rendszer

- Alapadat kezelés

- Technológia

- Készlet nyilvántartás

- Megrendelés kezelés

         -     Vevői ajánlat

         -     Vevői megrendelés

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

TKR Start --> letöltés --> TKR-Start.txt ( 5,82 kB )

TKR Élesítők --> letöltés --> TKR-Elesitok.txt ( 5,29 kB )

TKR Vételi procedúra --> letöltés --> TKR-VP.pdf ( 183 kB )

TKR Megrendelő --> letöltés --> TKR-MR.pdf ( 39,1 kB )

TKR Licenc --> letöltés --> Licenc.txt ( 888 bájt )

TKR Licenc(e) --> letöltés --> TKR-LC.pdf ( 62,4 kB )

-------------------------------------------------------------------------------------------

TKR Termék / Szolgáltatás árlisták : TKR-Arlistak.exe ( 691 kByte )

TKR Szolgáltatási szerződés : TKR-Szolgaltatas.pdf ( 61 kByte )

Alkalmazási - felhasználási területek, a teljesség igénye nélkül !!!

Villamosipari gépek és -készülékek gyártása

Híradás- és vákuumtechnikai termékek gyártása

Műszergyártás

Fűrészárugyártás

Falemezgyártás

Épületács- és épületasztalosipari termékek gyártása

Csomagoló és tároló fatermékek gyártása

Fatömegcikk gyártása

Épületasztalos-ipari termék gyártása

Papíripari rostanyag gyártása

Papírgyártás

Papír csomagolóeszköz gyártása

Irodai papíráru gyártása

Könyvkiadás

Hangfelvétel-kiadás

Napilapnyomás

Nyomdaipari termékek gyártása

Nyomdaipari szolgáltatás

Könyvkötés

Nyomdai előkészítő tevékenység

Kisegítő nyomdai tevékenység

Hangfelvétel-sokszorosítás

Videofelvétel-sokszorosítás

Számítógépes adathordozó sokszorosítása

Beton-, cement- és gipsztermékek gyártása

Építési betontermék gyártása

Előre kevert beton gyártása

Építőkő, díszítőkő megmunkálása

Fémszerkezet gyártása

Fém épületelem gyártása

Fém felületkezelése

Fémmegmunkálás

Kötőelem, csavar gyártása

Mezőgazdasági traktor gyártása

Irodagépgyártás

Számítógépgyártás

Számítógép, készülék gyártása

Elektronikai alkatrész gyártása

Ipari híradástechnikai termék gyártása

Híradástechnikai fogyasztási cikk gyártása

Orvosi műszer gyártása

Mérőműszer gyártása

Ipari folyamatirányító rendszer gyártása

Optikai, fényképészeti eszköz gyártása

Bútorgyártás

Ülőbútor gyártása

Irodabútor gyártása

Konyhabútor gyártása

Épületbontás, földmunka

Talajmintavétel, próbafúrás

Épület, híd, alagút, közmű, vezeték építése

Tetőszerkezet-építés, tetőfedés, vízszigetelés

Autópálya, út, repülőtér, sport játéktér építése

Vízi létesítmény építése

Villanyszerelés

Építési és épületgépészeti szerelőipar

Szigetelés

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Vakolás

Épületasztalos-szerkezet szerelés

Padló-, falburkolás

Festés, üvegezés

Építési, bontási eszköz kölcsönzése személyzettel

Gépjármű-kereskedelem

Gépjárműjavítás

Gépjárműalkatrész-kereskedelem

Motorkerékpár kereskedelme, javítása

Üzemanyag-kiskereskedelem

Fa-, építési anyag ügynöki nagykereskedelme

Gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelme

Vegyes iparcikk nagykereskedelem

Fogyasztási cikk nagykereskedelme

Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem

Tüzelő- és építőanyag nagykereskedelem

Közvetítő nagykereskedelem

Szerszámgép-nagykereskedelem

Építőipari, bányászati gép nagykereskedelme

Számítógép, szoftver nagykereskedelme

Irodagép, -bútor nagykereskedelem

Elektronikus alkatrész nagykereskedelme

Ipari, kereskedelmi, navigációs gép nagykereskedelme

Élelmiszer kiskereskedelem

Iparcikk jellegű vegyes kiskereskedelem

Vas-, műszaki-, üvegáru kiskereskedelem

Villamos és híradástechnikai termékek kiskereskedelme

Kultúrcikk kiskereskedelem

Elektromos háztartási cikk kiskereskedelme

Vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem

Könyv-, újság-, papíráru-kiskereskedelem

Használtcikk-kiskereskedelem

Csomagküldő kiskereskedelem

Piaci kiskereskedelem

Nem bolti kiskereskedelem

Elektromos háztartási cikk javítása

Fogyasztási cikk javítása

Szállodai szolgáltatás

Szálláshely-szolgáltatás

Ifjúsági turistaszállás-szolgáltatás

Kempingszolgáltatás

Étkezőhelyi vendéglátás

Bárok ill. hasonló helyeken vendéglátás

Közúti teherszállítás

Rakománykezelés

Tárolás, raktározás

Szállítmányozás

Garázsszolgáltatás, parkolás és járműőrzés

Saját vagy bérelt ingatlan hasznosítása

Ingatlanberuházás, -eladás

Ingatlanforgalmazás

Ingatlan bérbeadása, üzemeltetése

Ingatlanügynöki tevékenység

Ingatlankezelés

Szoftverelőállítás

Gépi adatfeldolgozás

Szárazföldi jármű kölcsönzése

Számítógépes információellátás

Vízi jármű kölcsönzése

Mezőgazdasági gép kölcsönzése

Építőipari gép kölcsönzése

Irodagép, számítógép kölcsönzése

Fogyasztási cikk kölcsönzése

Hardver-szaktanácsadás

Szoftverkészítés, -szaktanácsadás

Szoftver-kiadás

Adatfeldolgozás

Adatbázis-tevékenység, on-line kiadás

Iroda-, számítógép-javítás

Műszaki, természettudományi kutatás és kísérleti fejlesztés

Műszaki kutatás, fejlesztés

Számviteli, adószakértői tevékenység

Piac- és közvélemény-kutatás

Üzletviteli tanácsadás

Mérnöki tevékenység, tanácsadás

Hirdetés

Munkaerő-közvetítés

Takarítás, tisztítás

Fényképészet

Titkári, fordítói tevékenység

Felnőtt és egyéb oktatás

Információellátással kapcsolatos kutatás, kísérleti fejlesztés

Film-, videogyártás

Film-, videoterjesztés

Alkotó és előadóművészet

Szarvasmarha-tenyésztés

Juh-, kecske-, lótenyésztés

Sertéstenyésztés

Baromfitenyésztés

Növénytermelési szolgáltatás

Internet : https://www.banjozsef.hu
E-mail : banjozsef@banjozsef.hu

Adószám : 22499642-2-08
Cégjegyzékszám : 08-06-007170
( 1998.01.01. - 2016.01.30. )

Copyright (c) 1983 - 2020 Bán József   All rights reserved [ Minden jog fenntartva ].

Akar egy jogilag ( magyar, európai, angol-amerikai ) is megbízható és költséghatékony CÉGIRÁNYÍTÁSI rendszert ?

Elege van már az újabb és újabb szoftver változatokból ( 95/97/98/2000/2001/2003/2006/2007/.... ) és verziókból ( 1.0., 3.0., 3.3., 5.0, 5.5, 6., 6.22., 7., 11, ... ) és szeretne már egy változatlan rendszert ?

Ha MOST tervezi egy Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetését, akkor kezdjen egy TKR Cégirányítási Információs Rendszerrel .

Amennyiben egy megbízható számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó szoftvert keres, akkor válasszon a TKR vállalatirányítási rendszerei közül.

Nem látja az üzlet pénzügyeit, mert a könyvelés ( pontosabban az ügyviteli vagy vállalatirányítási szoftver ) még nem dolgozta fel a számlákat ?

BJ.hu - TKR-CÉGIRÁNYÍTÁS, TKR-Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Hirtelen nagy bajba került, mert az ügyviteli szoftverét szállító cég átalakult, eladták, felszámolták, megszünt vagy éppen nem tud biztosítani az adott szoftverhez is értő és azzal is foglalkozó munkatársat ?

Az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő Integrált Vállalatirányítási Rendszert szeretne, de nem tud várni addig, amíg a pályázati feltételeknek megfelel ( amennyiben a TKR -t rendeli meg a pályázatában, akkor az eddigi Licenc díj kedvezmények mellett további 10 % -os Licenc díj engedményre számíthat ) vagy a pályázatát megírják és elbírálják ( az esetleg szükséges újabb eszközökre [ PC, operációs rendszer, Pénztárgép ] azért javasoljuk a pályázati források igénybevételét is ) ?

BJ.hu - TKR-CÉGIRÁNYÍTÁS, TKR-Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

Van már  Integrált Vállalatirányítási Rendszere, de csak a könyvelésre és az NAV-ra tartozó részeit tudja használni ( ha az a fontosabb most, akkor méginkább a TKR a javasolt rendszer ), míg a valóságos tevékenységei ( megrendelés, beszerzés, gyártás, összeállítás, termelés, raktározás, értékesítés, csomagolás, szállítás ) RSS : https://tkr.freeblog.hu/feed/ támogatása azért nem igazán megoldott, habár számlát még lehet kiállítani a szoftverrel.


TKR 366/10 Termék egyezőség - különbség : termek-osszevetes.htm


TKR Választék
( DEMO, HELP )
TKR 2020 ÉLES (ABC, tkr_r6) Felhasználói Kézikönyv TKR 366 Szoftver csomag
TKR-Termék Basic

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-termek-basic_hu-20180707


onedrive -os másolat tkr-termek-basic_hu-20180707
tkr-btk-v621.pdf
tkr-termek-basic_hu.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Termék Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-termek-standard-20180720


onedrive -os másolat tkr-termek-standard-20180720

TKR-ITK-V621.pdf
tkr-termek-standard.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Termék Professional

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-termek-professional_hu-20180719


onedrive -os másolat tkr-termek-professional_hu-20180719
TKR-MIT-V621.pdf
tkr-termek-professional_hu.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Számla Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-szamla-standard-20180706


onedrive -os másolat tkr-szamla-standard-20180706

TKR-ISR-V621.pdf
tkr-szamla-standard.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Számla Home

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-szamla-home-20180718


onedrive -os másolat tkr-szamla-home-20180718
TKR-Szamla Home-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-szamla-home.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Számla Professional

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-szamla-professional-20180717


onedrive -os másolat tkr-szamla-professional-20180717

TKR-Szamla Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-szamla-professional.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Számla és Nyugta Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-szamla-es-nyugta-standard-20180701


onedrive -os másolat tkr-szamla-es-nyugta-standard-20180701
TKR-MSN-V621.pdf
tkr-szamla-es-nyugta-standard.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Készlet Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-keszlet-standard-20180716


onedrive -os másolat tkr-keszlet-standard-20180716

TKR-IKS-V621.pdf
tkr-keszlet-standard.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
      
TKR-Készlet Home

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-keszlet-home-20180715


onedrive -os másolat tkr-keszlet-home-20180715
TKR-Keszlet Home-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-keszlet-home.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
         
TKR-Készlet Professional

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-keszlet-professional-20180714


onedrive -os másolat tkr-keszlet-professional-20180714

TKR-MKS-V621.pdf
tkr-keszlet-professional.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat


TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
          
TKR-Készlet Enterprise

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-keszlet-enterprise-20181207


onedrive -os másolat tkr-keszlet-enterprise-20180630
TKR-MKS-V623.pdf
tkr-keszlet-enterprise.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR-Raktár Basic

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-raktar-basic-20180702


onedrive -os másolat tkr-raktar-basic-20180702

TKR-Raktar Basic-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-raktar-basic.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR-Raktár Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-raktar-standard-20180713


onedrive -os másolat tkr-raktar-standard-20180713
TKR-Raktar Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-raktar-standard.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR-Raktár Professional

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-raktar-professional-20180712


onedrive -os másolat tkr-raktar-professional-20180712

TKR-Raktar Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-raktar-professional.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR-Termelő Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-termelo-standard-20180703


onedrive -os másolat tkr-termelo-standard-20180703
TKR-Termelo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-termelo-standard.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR-Kereskedő Start

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-kereskedo-start-20180704


onedrive -os másolat tkr-kereskedo-start-20180704

TKR-IKS-V621.pdf
tkr-kereskedo-start.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Kereskedő Basic

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-kereskedo-basic-20180711


onedrive -os másolat tkr-kereskedo-basic-20180711
TKR-IKR-V621.pdf
tkr-kereskedo-basic.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR-Kereskedő Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-kereskedo-standard-20180710


onedrive -os másolat tkr-kereskedo-standard-20180710

TKR-Kereskedo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-kereskedo-standard.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR-Vendéglátó Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-vendeglato-standard-20180705


dropbox -os másolat tkr-vendeglato-standard-20180705
TKR-Vendeglato Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-vendeglato-standard.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
        
TKR Standard

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat tkr-standard-20180709


dropbox -os másolat tkr-standard-20180709

TKR Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
tkr-standard.exe
Másolat
google drive -os másolat Biztonsági másolat
onedrive -os másolat További másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR Professional

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat TKR Professional-20180708


dropbox -os másolat TKR Professional-20180708
TKR Professional-Felhasznaloi Kezikonyv.exe
TKR Professional.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       
TKR Enterprise

banjozsef.hu - tkrstore, tkrplaza, tkrpédia, TKR, Bjsoft, TKR 366, bjSql, bjblog !

google drive -os másolat TKR Enterprise-20180630


dropbox -os másolat TKR Enterprise-20180630

TKR-MTK-2018.pdf
TKR Enterprise.exe
google drive -os másolat Másolat
onedrive -os másolat Biztonsági másolat

TKR.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!
       

-------------------------------------------

Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )

Telepítés segítő :  tkr-window_hu.exe      Másolat    Biztonsági másolat

TKR - Windows 10 Home/Pro kapcsolat ( config ; autoexec ) :  TKR-Window.pdf

TKR - Windows kapcsolat aktualizáló :  tkr-win.exe

-------------------------------------------
banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!

 Amennyiben még többet szeretnél megtudni a TKR -ről, akkor kattints IDE vagy ide, de persze az ikon -ra vagy logo -ra is működik!

banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!