BJ.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!


Kedves Olvasó !

 Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvényt ( Grtv. 15.§ (1) ), a 2008. évi XLVIII. törvényt ( Grtv. 6. § ), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt ( 14.§ (3) ) is, ÚJBÓLI ( ha már megkaptam ) HOZZÁJÁRULÁSÁT ill. ENGEDÉLYÉT ( amennyiben még nem kaptam meg ) KÉREM, hogy tájékoztassam az általam nyujtott aktuális információkról és lehetőségekről.

 Ez az e-mail vállalkozással ( cég, magánszemély ), cégirányítással, ügyvitellel és személymenedzseléssel kapcsolatos információkat tartalmaz, melyet Bán József küldött el vagy az Ön megkeresésekor feljegyzett vagy publikus forrásból gyűjtött e-mail címére.

 Kérem tanulmányozza és próbálja ki, a minden bizonnyal az Ön számára is értékes tartalommal bíró megoldásaimat.

Ha Ön mégsem kívánja azt megtekinteni, kérem hogy csak a következőket olvassa el.

 Az Önök e-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből, az Internet-ről, az Önök direkt ( névjegykártya, levél, képeslap, FAX, e-mail, stb. ) megkeresésekor, a médiából vagy más legális módon került levelezési listámba. Ha nem járulnak hozzá, hogy a jövőben ilyen módon megkeressem Önöket, azt kérem hogy jelezzék ( akár a levél visszaküldésével is ), hogy azonnal ki tudjam venni Önöket a levelezési listámból ! Ha levelemmel zavartam vagy még valami oknál fogva nem töröltem Önöket a levelezési listámból a kérésük ellenére, akkor azért az elnézésüket kérem !

Amennyiben nem engedélyezi, hogy a továbbiakban is megkeressem, kérem kattintson ide vagy a következő gombra, hogy a levelet gyorsabban elküldhesse Nekem ( amennyiben a levelező program szereti ) !


Ez esetben e-mail címét nem veszem fel az adatbázisomba ( megköszönném, ha a levélben a döntésük okáról is tájékoztatnának ).

Amennyiben további információkat kér, kérem kattintson ide vagy a következő gombra, hogy a levelet gyorsabban elküldhesse Nekem ( amennyiben a levelező program szereti ) !


Ez esetben igyekszem mihamarább a kért további információkat megadni.

Tisztelt Reménybeli Partner!

 Szeretne egy komplett és folyamatosan nyereségesen működő rendszert és Piaci ( Internetes, Intézményi, Hivatali, Otthoni ) Jelenlét Csomagot ?


 Ha az önálló értékesítéshez egy saját szoftverre is szüksége van, akkor a megoldást ITT találja! >>>

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 Veszélyben vannak a raktári, üzemi vagy bolti készletek? A munkatársak és a vezetők jönnek - mennek, és néha a tulajdonos is változik? A megoldás ilyenkor is egy TKR ( BJ-Vagyonőr ).

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 Vállalkozásában Ön az irodai munkatárs is ? Bízza a munka egy részét egy TKR szoftvercsomagra !

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 Egyszerre akarja élvezni a dobozos szoftverek és az egyedi fejlesztés kínálta ár és teljesítmény előnyöket?  Töltsön le egy "TKR dobozos" szoftver csomagot és vegyen egy TKR-Licencet!

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 Akar egy csak profitot termelő munkatársat, csapattagot, vezetőt és rendszert ?

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 Akarja, hogy ingyen reklámozzuk vállalkozását? Örülne annak is, ha a PIACát is folyamatosan bővíteni tudná ? Vegyen egy TKR-Licencet és fizessen elő valamelyik TKR támogatási szolgáltatásra !

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 Érdekli, hogy hogyan tudna bekerülni az időközönként megjelenő ill. aktualizált és folyamatosan terjesztett ingyenes eBook kiadványaimba ( TKR Jogi Kapcsolatok, TEÁOR, VTSZ, SZJ, VISZK Aktuális, TKR Aktuális, TKR Hírek ) ?

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 A Bjsoft a magyarországi magánszemélyek és a mikró-, kis- és középvállalatok első számú élet- és üzletvezetési tanácsadója és információ forrása, 2010 óta. Természetesen továbbra is csak egy TKR DEMO szoftver beüzemelése után és egy TKR rendszer folyamatos használata mellett van lehetőség a Bjsoft -os segítséget is igénybevenni. (c) 1983 - 2012 Bán József

Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

TKR Enterprise V2004-2012

 A rendszer bármilyen vállalkozás ( cég, magánszemély ) számára ajánlott, legyen az termelő, gyártó, kereskedő, vendéglátó, szolgáltató vagy akár mindegyik is ill. egyik sem . Az egyes rendszertípusok kimondottan magánszemélyek számára ( HOME ) is készültek, de az egyes részek ill. részrendszerek nem csak az üzleti tevékenység folytatásában lehetnek a segítségünkre.

 A rendszer többfajta összeállításban ( TKR-Termék ; TKR-Számla ; TKR-Számla és Nyugta ; TKR-Készlet ; TKR-Raktár ; TKR-Termelő ; TKR-Kereskedő ; TKR-Vendéglátó ; TKR-Cégirányítás ) és többfajta kiépítésben ( Start, Basic, Standard, Home, Professional, Enterprise ) is elérhető, ezáltal biztosítva az egyes vállalkozások egyediségéből adódó választási lehetőséget akár a bevezetés , de akár a felhasználás tekintetében is.

 Az egyes rendszertípusok magja és az elérhető adatbázis azonos , ezáltal biztosítható az átjárhatóság az egyes rendszerváltozatok között. A szoftverek működnek W95/98/NT/2000/XP/Vista/7 operációs rendszerek felett és NOVELL,WINDOWS ill. LINUX hálózati operációs rendszerek esetén is. A rendszerek a könyveléshez szükséges információkat nem csak papír, hanem elektronikus formában is biztosítják.

 Hasznosnak találta az információkat? Ossza meg ismerőseivel!

Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren Megosztás Iwiwen

BJ.hu - Bjsoft TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!    Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>


Ha most csak néhány TKR rendszerelemre kíváncsi ízelítőképpen, akkor a TKR-DEMO Önnek készült.

Bjsoft TKR Cégirányítás - Vállalatirányítás  Felhasználói Kézikönyv      Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )          TKR szoftver csomag választék

TKR Enterprise V1990   TKR Enterprise V1997   TKR Enterprise V2000   TKR Enterprise V2003   TKR Enterprise V2004   TKR Enterprise V2005
TKR Enterprise V2006   TKR Enterprise V2007   TKR Enterprise V2008   TKR Enterprise V2009   TKR Enterprise V2010
TKR Enterprise V2011 TKR Enterprise V2012

Csak letölti és beüzemeli, aztán megy minden mint a karikacsapás.

Windows XP-Vista-7 esetén, ha az én környezeti beállításaimat (   config.sys   autoexec.bat   config.nt   autoexec.nt  )
akarja használni, akkor csak futtassa le a TKR-AUTO -t.

Amennyiben valami gond volt a telepítési környezetben, akkor a TKR-Window a megoldás.


BJ.hu - Bjsoft TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!    Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>

 Most - egy új TKR-Licenc megrendelése esetén - ajándékba adom a "Kerekítés" ( 'Árbevételi összesítő' + 'Fizetési módonkénti kimutatás' ) , a "Home" ( számlázási lehetőség nemcsak adószám, hanem adóazonosító jel esetén is ) és az "EU számla" ( a számlán a magyar adóazonosító mellett EU adóazonosító is megadható ) kiegészítő funkciókat.

Üzleti lehetőség

 A siker díj ( jutalék ) egy TKR Licenc megrendelése esetén a licencdíj 30% -a. Minden más ( pl. PC, Windows, egyéb szoftverek, stb. ) - a TKR -t közvetlenül nem érintő - tevékenységre Önállóan ( a forgalmazó támogatásával ) lehet vállalkozni.

 Várva jelentkezésüket, további jó munkát és sok sikert kívánok !

Üdvözlettel:

Bán József
banjozsef.hu  VISZK.hu  
ügyvezető tulajdonos
Bjsoft
TKR
VISZK
VISZKBT
banjozsef@banjozsef.hu
http://www.banjozsef.hu
Mobil: (30) 348-2553

Ez az üzenet és annak bármely interneten keresztül elérhető ( link ) anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, kérjük, hogy e-mailben vagy telefonon értesítse erről az üzenet küldőjét, és törölje az üzenetet, valamint annak összes, az interneten keresztül elérhető és letölthető mellékletét a számítógépéről ill. a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet, vagy annak bármely interneten keresztül ( link ) elérhető mellékletét lemásolnia, elmentenie - az esetleges későbbi "részletesebb, behatóbb vizsgálódás és tanulmányozás céljából" kivételével -, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie, vagy azzal visszaélnie.


 A levélben közzétett információk és dokumentációk "Creative Commons : Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licensz alatt elérhetőek. Azaz non-profit keretek között, módosítások nélkül ( teljes terjedelemben ), a szerző és a szerző e-mail címének feltüntetésével szabadon utánközölhetőek a szerző előzetes írásos beleegyezése nélkül is. A levélben közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.


Piacbővítési lehetőség


Az időközönként megjelenő ill. aktualizált és folyamatosan terjesztett ingyenes eBook kiadványainkban ( TKR Jogi Kapcsolatok, TEÁOR, VTSZ, SZJ, VISZK Aktuális, TKR Aktuális, TKR Hírek ) kínált egyidejű megjelenési lehetőségek !


További információ és Megrendelés e-mailben vagy postai úton


Média ajánlat ( BJ.hu - eBook ) 1 Alkalom 1 Kiadás 1 Nap 1 Hét 2 Hét
Név, Link 2 000 Ft 3 000 Ft 15 000 Ft 28 000 Ft 50 000 Ft
Szlogen, Link 4 000 Ft 5 000 Ft 20 000 Ft 35 000 Ft 80 000 Ft
Szöveg, Link 8 000 Ft 10 000 Ft 50 000 Ft 70 000 Ft 160 000 Ft
Logo, Link 16 000 Ft 20 000 Ft 100 000 Ft 140 000 Ft 200 000 Ft
Banner, Link 24 000 Ft 30 000 Ft 140 000 Ft 180 000 Ft 300 000 FtMédia ajánlat ( BJ.hu - Hirdetés ) 3 Hét 4 Hét 5 Hét
Név, Link 27 000 Ft 48 000 Ft 90 000 Ft
Szlogen, Link 36 000 Ft 63 000 Ft 144 000 Ft
Szöveg, Link 90 000 Ft 126 000 Ft 256 000 Ft
Logo, Link 160 000 Ft 226 000 Ft 360 000 Ft
Banner, Link 252 000 Ft 324 000 Ft 540 000 Ft

További információ és Megrendelés e-mailben vagy postai úton


Tovább ...

Cégirányítási rendszer licenc értékesítő munkatárs

 Országosan elérhető cégirányítási rendszer licencek értékesítésére munkatársakat keresek jutalékos rendszerben, elsősorban Győr-Csorna-Kapuvár-Sopron-Fertőpart térségéből.
 A fényképes önéletrajzokat a következő e-mail címre várom : tkr@viszk.hu

TKR Értékesítő munkatárs


Cégirányítási rendszer képviselő munkatárs

 Dinamikusan fejlődő cégirányítási rendszer országos képviseletének ellátására független, mobilis, jó kommunikációs készséggel rendelkező munkatársakat keresek, ingyenes oktatással, nem alkalmazotti és nem is vállalkozói jogviszonyba.
 A fényképes önéletrajzokat a következő e-mail címre várom : viszk@viszk.hu

TKR Képviselő munkatárs


Cégirányítási rendszer biztosító

 Országosan elérhető cégirányítási rendszer további biztosításához számítástechnikai, informatikai, biztosítási vállalkozásokat keresek a kölcsönösen előnyös együttműködés reményében, elsősorban Győr-Csorna-Kapuvár-Sopron-Fertőpart térségéből.
 Az együttműködési szerződés tervezeteket és ajánlatokat a következő e-mail címre várom : biztositas@viszk.hu


TKR hírlevél

E-mail cím    : 
Vezetéknév : 
Utónév        : 
        


TKR Képviselő munkatárs

TKR-Cégirányítás hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.huTKR Értékesítő munkatárs


 Lemondási ill. leiratkozási szándékát jelezheti a www.banjozsef.hu/leiratkozas.htm weboldalon található adatlap kitöltésével is.

  A levélben közzétett információk és dokumentációk "Creative Commons : Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licensz alatt elérhetőek. Azaz non-profit keretek között, módosítások nélkül ( teljes terjedelemben ), a szerző és a szerző weboldal címének feltüntetésével szabadon utánközölhetőek a szerző előzetes írásos beleegyezése nélkül is. A levélben közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.


  Ajánlom ismerősnek  

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>>


BJ65.hu - Bjsoft TKR CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!      Ingyenes TKR szoftver letöltés >>>                  banjozsef@banjozsef.hu

Web Design és Programozás : Bán József


   Szívesen látok barátot, ismerőst és minden érdeklődőt a   Bán József   közösségi oldalamon is, ahova a  www.banjozsef.hu -n és egyéb helyeken kívül a www.banjozsef.hu/regisztracio címen is be lehet lépni.  Természetesen a regisztráció nem jelenti azt, hogy azonnal bombázni fogom az ajánlataimmal.  A regisztrációkat előre is köszönöm és persze nem tartok nyilván senkit és nem is kérek senkitől semmit. Szeretettel várok mindenkit a bjSql oldalamon is, ahova ITT is be lehet lépni. >>>   Bán József   banjozsef.hu   Józsi         Bán József
banjozsef.hu  VISZK.hu
  ügyvezető tulajdonos
             TKR
            Bjsoft
            VISZK
          VISZKBT

Internet  : www.banjozsef.hu  www.viszk.hu
Cím  :  9436 Fertőszéplak, Szent Imre utca. 18.
Mobil : 06-30-348-2553
Skype : bjviszk
E-mail : banjozsef@banjozsef.hu  bj@viszk.hu
Adóazonosító jel : 8358632061
Cégjegyzékszám : 08-06-007170
Adószám : 22499642-2-08

Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettem figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Bán József ill. a VISZKBT az általa őrzött adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodom az adatok biztonságáról és megakadályozom azok jogosulatlan felhasználását. Ha szeretne további információkat kapni tőlem, kérem, kattintson a "További információ" hivatkozásra és kérném azért kicsit részletezni is az Önt érdeklő témakört. További információ